Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12/07/2012

Το Δ.Σ του Π.Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει:

1.       Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας από το προπονητικό δίδυμο Χαράλαμπου Πάτρα και Δήμου Βλάσση, επί σειρά ετών βασικών στελεχών και προπονητών της Ακαδημίας του Συλλόγου.
2.       Την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές: Αντωνίου Κων/νο, Αποστολάκη Κων/νο, Χρυσαφίδη Δημήτρη, Μαυρέλη Δημήτρη, Δημαράκη Ιωάννη, Γκαρμίρη Κων/νο και Κορδώση Φώτη.
3.       Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ζερβού Αλέξιου, ο οποίος έως πρόσφατα αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδα.
4.       Τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Μίχα Ιωάννη, Νούλα Γεώργιο και Παντελή Πανταζή, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.
5.       Τη συνεργασία με την Ακαδημία ποδοσφαίρου «Ελπίδα» που έχει ιδρύσει και λειτουργεί ο παλαιός ποδοσφαιριστής και πρώην διοικητικό μέλος του Συλλόγου, Αθανάσιος Παπαθανασίου.
Πιστεύουμε ότι η ενσωμάτωση  της «Ελπίδας» στην Ακαδημία του Π.Α.Ο Λουτράκι θα βοηθήσει έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο τοπικό «μέτωπο» στον τομέα των ποδοσφαιρικών υποδομών .
Με αυτό τον τρόπο, θα τεθούν σε κοινή βάση όλες οι προσωπικές και συλλογικές προσπάθειες για την προσέλκυση παιδιών στο ποδόσφαιρο, την αθλητική τους εκπαίδευση, καθώς και η σταδιακή αναδειξη νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και η προώθησή τους σε ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog