Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Ευστάθιου Μπούκουρα στο νοσοκομείο της Κορίνθου!

- Advertisement -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έπειτα από αιφνιδιαστική επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στις 16.00 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ευστάθιος Μπούκουρας στο νοσοκομείο της Κορίνθου , διαπίστωσε ότι επικρατεί ένα χάος και σχεδόν όλες οι μονάδες υπολειτουργούν . Σε ένα νοσοκομείο που εξυπηρετεί περί τους 180.000 ασθενείς κατά τους χειμερινούς μήνες και σχεδόν 800.000 ασθενείς την θερινή περίοδο , δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο κρατικό ίδρυμα να τελεί υπό διάλυση ( στην εφημερία δεν υπήρχε παιδίατρος , γυναικολόγος , ωριλά ) . Οι μόνιμοι και ειδικευόμενοι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό είναι απλήρωτοι τους τελευταίους 5 μήνες , έχουν έρθει σε οριακή κατάσταση και δίνουν μια πραγματική μάχη με τα λιγοστά μέσα που διαθέτουν . Σύμφωνα με πληροφορίες , οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται για επίσχεση εργασίας και από Δευτέρα θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον εισαγγελέα Κορίνθου για σχετική ενημέρωση . Από την πλευρά του ο κ. Μπούκουρας δηλώνει στρατιώτης δίπλα στους εργαζόμενους και ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να δώσει τη μάχη στο πλευρό τους , για να μην κλείσει το νοσοκομείο . Καλεί επίσης τον αρμόδιο υπουργό Υγείας και τους τοπικούς άρχοντες να τεθούν προ των ευθυνών τους για αυτό το ζωτικής σημασίας πρόβλημα . Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με σθένος για να παραμείνει η Υγεία δημόσια, με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, για όλους τους Έλληνες! .­­_
- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ,ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ,ΚΑΘΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗς 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ ,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ,ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ,ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΧΑΟΣ ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑ@@@@ΙΕΣ ,ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΩΡΑ .
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ,ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    ΤΩΡΑ ,ΑΝ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .
    ΚΑΛΟ Σ.Κ.

  2. εχω ενα γιο 3 ετων και πριν απο λιγο καιρο χρειαζοταν αμεσα ιατρικη περιθαλψη(2π.μ)με σοβαρο προβλημα υγειας,ο εφημεριος παθολογος στα ε.ι. μου προτεινε να το μεταφερω σε ιδιωτη γιατρο ή σε πλησιεστερο κρατικο(ελαχιστος χρονος διαδρομης 1 ωρα) διοτι η παιδιατρος ειχε υπερβει τις εφημεριες και μου ανεφερε αριθμους και ημερομηνιες ασχετες πληροφοριες αντι για βοηθεια…να κλεισει γιατι τους πληρωνουμε και τσαμπα το ρευμα!

  3. Τι επαγελεται αυτος που παει να κανει εφοδους σε νοσοκομειο? Τι ξερει αυτος για τα νοσοκομεια? φουρναρης δεν ειναι ο ανθρωπος? ΑΝ εχει 2 παιδιατρους το νοσοκομειο φυσικα και δεν καλυπτεται για 30 ημερες! Για τα νοσοκομεια πρεπει να μπαινουν υπουργοι γιατροι..και οχι γιατροι πανεπιστημιακων! Γιατροι μαχιμοι! Οι υπολοιποι ειναι γλαστρες!

  4. Πολύ σωστά ο σχολιαστής 11΄17, επισημαίνει για τους πολιτικούς γλάστρες και τις κινήσεις εντυπωσιασμού της "αδαούς" γνώμης αλλά θα πρέπει και να επισημανθούν και οι αναπαραγωγείς της όποιας τέτοιας είδησης ως μαϊντανοί στις γλάστρες, όταν το κάθε επαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας βρίσκεται σε κρίση ή είναι έτοιμο να κλείσει, αλλά προτιμούν να δημοσιεύουν μπουτάκια ή στηθάκια των εγχώριων και ξένων στάρλετ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog