Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ενισχύεται εν’όψει Α1 ο Ποσειδώνας στο χάντμπολ

- Advertisement -
Συνεχίζει την ενίσχυση του ο Ποσειδώνας Λουτρακίου με την υποσχετική ενός έτους συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Βλαχογεώργο στην θέση του τερματοφύλακα από την ομάδα Ελπίδες Πάτρας…

Ο Βλαχογεώργος είναι 24 ετών απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών έχοντας ειδίκευση στον τομέα της Στατιστικής και Επιχειρησιακής Έρευνας. Ξεκίνησε να παίζει handball στα παιδικά τμήματα του Θριάμβου Πατρών. Στην ηλικία των 16 ενσωματώθηκε στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Πατρών όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα του Μινώταυρου Πατρών για 2 χρόνια όπου την περίοδο 2008-2009 έπαιξα στην Α1 κατηγορία ανδρών, συμμετέχοντας  σε αυτό το διάστημα στα camp της Εθνικής ομάδας των εφήβων. Και τα τελευταία 3 χρόνια έπαιζε στην ομάδα των Ελπίδων Πάτρας.
Για την συνεργασία με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου δήλωσε:
”  Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ φέτος στην ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Είναι μεγάλο βήμα και πρόκληση για μένα να ξαναγωνιστώ στην Α1 κατηγορία και ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης του Ποσειδώνα που μου δίνουν την ευκαιρία αυτή. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να ανταπεξέλθω και να συμβάλω στις προσδοκίες της νέας μου ομάδας. Εύχομαι υγεία και καλή αθλητική χρονιά στους νέους μου συμπαίκτες και στη διοίκηση. ”

Ο έφορος Κος Παλαιολόγος Κων/νος δήλωσε:
Ευχαριστούμε τον Βλαχογιώργο για την συνεργασία μας, καθώς ενισχύετε περισσότερο η  δύναμη μας στο τέρμα. Ο Μπάρμπας, ο Σακελλαρίου και ο Βλαχογεώργος θα είναι οι πυλώνες της απόδοσης όλης της ομάδας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα Ελπίδες Πάτρας για την άριστη συνεργασίας μας και τον Κο Καράβελα Α. που μας εμπιστεύτηκαν.
Εύχομαι στον Κώστα υγεία και καλές αποκρούσεις!!!
 
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog