Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Έσβησε η Ολυμπιακή φλόγα!

- Advertisement -

Κι όμως συνέβη και αυτό….

Μετά τα προβλήματα ασφάλειας που παρουσιάστηκαν στη διοργάνωση, χθες το βράδυ γύρω στις 22.15 έσβησε η ολυμπιακή φλόγα προκαλώντας πανικό στους διοργανωτές.
Μάταια πήγαν να τα… μπαλώσουν οι ιθύνοντες καθώς είπαν ότι δεν ήταν δικό τους λάθος αλλά ένα απρόβλεπτο γεγονός το οποίο συνέβη γιατί απλώς οι εργάτες έπρεπε να τη μετακινήσουν σε κάποιο άλλο σημείο.
Φυσικά, καμία εξήγηση δεν είναι αρκετή γιατί ως γνωστόν, μία από τις αρμοδιότητες και ευθύνες κάθε διοργανώτριας πόλης είναι να παραμένει η φλόγα αναμμένη καθ’ όλη τη διάρκεια των Αγώνων και να είναι ορατή ακόμα και στους θεατές εκτός του Ολυμπιακού Σταδίου.

*radar.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που είναι τώρα ο Κουβελος,η Ε.Ο.Ε,και όλοι αυτοί οι δηθεν του ΠΑΜΕ,Συριζαιοι,ΚΚΕδες,ΔΗΜΑΡ και σία να μιλήσουνε ? Ουτε μια δημοσια δήλωση κυριοι κολωτούμπες των παραπανω κομματων ?
    Συγνωμη αν στεναχωρω φιλες και φιλους που ανηκουν στους παραπανω "πολιτικους" χώρους,αλλα αυτη ειναι η απλη αληθεια !!!..

  2. Που είναι τώρα το Spiegel,το Focus,η Sun? Οι Financial times της Γερμανίας δεν θα πούνε τίποτα? Μούγκα στη στρούγκα? Να επέμβει ο Σαμαράς, να τηλεφωνήσει στον Ιερώνυμο να του δανείσει τον αναπτήρα της Βηθλεέμ μπας και μας συγχωρήσει το αθάνατο ελληνικό πνεύμα.Δοσίλογοι,προδότες,Χατζηγιάννηδες,βάζελοι,σιωνιστές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog