Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ:AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

- Advertisement -

Κάνοντας μία ιστορική αναδρομή στην παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κορινθία κατά τους τελευταίους μήνες, μπορεί κανείς να διαπιστώσει την εμμονή και το πάθος ορισμένων εναντίον του Κινήματός μας…

Ο δήμαρχος Κορινθίων, προσκείμενος στο ΠΑΣΟΚ και τον Σύριζα, έχει καταστεί επαγγελματίας συκοφάντης και λειτουργεί εντελώς παράτυπα και αντιδημοκρατικά όταν του δίνεται η ευκαιρία.

Πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 20 Μαΐου 2012, αντιπροσωπεία του Πυρήνα Κορίνθου με επικεφαλής τον βουλευτή κ. Ευστάθιο Μπούκουρα  παρευρέθη στην εκδήλωση ΜΝΗΜΗΣ για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Ενώ ήταν η σειρά του βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να καταθέσει στεφάνι, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο δήμαρχος κ. Πνευματικός ΔΕΝ τήρησε τη σειρά του πρωτοκόλλου (εσκεμμένα), καλώντας κάποιον τοπικό άρχοντα στην θέση του. Εν τέλει μετά από παρέμβαση του συναγωνιστή Μπούκουρα, η κατάθεση στεφανιού πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα σειρά. Θεωρήσαμε τότε πως ήταν ένα απλό λάθος του κυρίου Πνευματικού. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε και στο σχετικό βίντεο εδώ .

Εν συνεχεία την Πέμπτη 28 Ιουνίου ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ύστερα από αίτημα των εργαζομένων του λατομείου “ΠΑΤΕΡΗΣ” παρευρέθη μαζί τους σε κεντρικό σημείο της Κορίνθου όπου συνάντησε σε καφετέρια τον περιφερειάρχη  κύριο Τατούλη. Την ώρα που ο κ. Μπούκουρας αντάλλασε χειραψία με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου , εμφανίστηκε ο κ. Πνευματικός και με εντελώς προκλητικό τρόπο μίλησε ειρωνικά προς τον κ. Μπούκουρα. Να σημειωθεί ότι όπως φαίνεται και από τους τοπικούς ιστότοπους, ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βοήθησε στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Φάνηκε για ακόμα μία φορά η εμπάθεια του δημάρχου προς το πρόσωπο της  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ .

Τα έργα και οι ημέρες του δημάρχου Κορινθίων δεν σταματούν εδώ . Την ημέρα της τελετής ΜΝΗΜΗΣ για τη μάχη των Δερβενακίων και ενώ η εκδήλωση βρισκόταν σε εξέλιξη , ο κύριος Πνευματικός θιγόμενος από το σύνθημα ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, έβγαλε κυριολεκτικά χολή εναντίον μας, αρπάζοντας το μικρόφωνο και αποκαλώντας μας φασίστες.Το ίδιο βράδυ επίσης προέβη σε προκλητικότατες δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης . Το συγκεκριμένο συμβάν ήταν ακόμα μια απόδειξη για το ποιόν του δημάρχου και την απαράδεκτη συμπεριφορά του εναντίον μας.

Ο πόλεμος του κ. Πνευματικού προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν σταματάει εδώ, καθώς χθες Σάββατο 28 Ιουλίου σε αντίστοιχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αγιονόρι για τη μάχη της Κλεισούρας , ο δήμαρχος της Κορίνθου ΑΡΝΗΘΗΚΕ σε κλιμάκιο συναγωνιστών να καταθέσουν στεφάνι. Αρνήθηκε δηλαδή ένα αυτονόητο δικαίωμα ενός νόμιμου δημοκρατικά εκλεγμένου κόμματος. Φυσικά και η επιθυμία του κ. Πνευματικού δεν πέρασε και η κατάθεση πραγματοποιήθηκε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.

Το αποκορύφωμα της γελοιότητάς του ήταν όταν την ίδια ημέρα το απόγευμα σε φωτιά που ξέσπασε στον Σολωμό Κορινθίας και ενώ η ομάδα πυρασφάλειας του Πυρήνα Κορίνθου λειτουργούσε κάτω από τις οδηγίες του διευθυντή της πυροσβεστική , ο κ. Πνευματικός που βρισκόταν στο σημείο, όταν αντίκρισε τον συναγωνιστή Μπούκουρα, του επιτέθηκε λεκτικά  και έπειτα τον έσπρωξε.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που θα οδηγησει αυτη η κοντρα?
    προσφερει κατι στην περιοχη?
    ειναι θετικη?
    μπορει να κανει καλυτερη την ποιοτητα ζωης των Κορινθιων?
    μηπως φτανει σε σημειο "ανεκδοτου"?

  2. Μπραβο στα παιδιά της ΧΑ…

    Άριστα 20 στην γκεμπελικη προπαγανδα…αυτό έλειπε άλλωστε…

    Και αυτό όχι λόγω εμπάθειας…

    Αποδεδειγμένα φάνηκε και φαίνεται τι έχει και τι συμβαίνει …

    Τι μια χειραψία με τον τατουλη, την άλλη "αλήτες, προδοτες ,πολιτικοί " στον πρώην… στοχευμενα σχέδια…

    Το "φύγε από δω μωρό κατσαριδα",όπως φάνηκε στα ΜΜΕ ,όπως λέτε παραπάνω, ήταν για να ηρεμησουν τα πνεύματα,;

    Και ο αποπροσανατολισμος της κοινής γνώμης όσο παει και αυξάνεται…

    Καλά σας είπε ο βαψωμαλλιας (lol εδώ έπεσες μέσα μπουκουρα ) φοβισμενα ανθρωπακια …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog