Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πώς να κάνετε το στήθος σας να δείχνει μεγαλύτερο

- Advertisement -

Το γυναικείο σώμα κρίνεται στα σημεία κι ένα από αυτά είναι το στήθος. Αν θέλετε να το κάνετε να δείχνει μεγαλύτερο υπάρχουν τρόποι να πετύχετε αυτή την οφθαλμαπάτη….


Το κατάλληλο strapless μπικίνι για μικρό στήθος. Τα κρόσια βοηθούν  στο να φαίνεται μεγαλύτερο.


Το ωραίο στήθος που βρίσκεται σε αναλογία μεγέθους σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για μία άψογη εμφάνιση. Αν λοιπόν θεωρείτε ότι το στήθος σας είναι μικρό, ντυθείτε κατάλληλα και μεγαλώστε το!

Styling tips:

• Το πιο σημαντικό είναι η σωστή επιλογή του σουτιέν. Πρέπει να είναι σταθερό κι ενισχυμένο και να εφαρμόζει καλά στο στήθος. Μεγαλύτερα νούμερα θα φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

• Μεγάλη σημασία για να δημιουργήσετε τη οφθαλμαπάτη ενός μεγαλύτερου στήθους έχει το ντεκολτέ στα ρούχα σας. Είτε πρόκειται για top, είτε για φόρεμα η γραμμή του ντεκολτέ πρέπει να είναι στο κατάλληλο σημείο του στήθους κι να εφαρμόζει σ’ αυτό. Το πολύ βαθύ ντεκολτέ δεν βοηθάει καθόλου.

Ωραίο ντεκολτέ που στενέυει ακριβώς κάτω από το στήθος. Βοηθάει πολύ!


• Επιλέξτε ρούχα που το ντεκολτέ τους είναι ‘στολισμένο’. Οι πιέτες και τα επιπλέον υφάσματα που προεξέχουν δίνουν την εντύπωση ενός μεγαλύτερου στήθους.

Ένα επιπλέον ύφασμα πάνω από το στήθος του δίνει τον επιθυμητό όγκο.

• Το έντονο χρώμα και τα prints δίνουν την οπτική αίσθηση ενός μεγαλύτερου στήθους.

• Φορέστε στο λαιμό κοσμήματα μικρά και διακριτικά που να καταλήγουν αρκετά πάνω από το ντεκολτέ σας. Στη σύγκριση το στήθος σας θα κερδίσει.

• Οι οριζόντιες ρίγες είναι ένα τρικ που επίσης βοηθάει πολύ όπως επίσης και τα ρούχα που έχουν από μόνα τους ‘θήκες’ για το στήθος. Γενικότερα τα ρούχα που στενεύουν ακριβώς κάτω από το στήθος είναι κατάλληλα για να κάνουν το ντεκολτέ σας να δείχνει πιο πλούσιο.

Οι οριζόντις ρίγες δημιουργούν την οφθαλμαπάτη του μεγαλύτερου στήθους κυρίως αν τις επιλέξετε σε κόψιμο ντεκολτέ με V.

• Σημειώστε επίσης ότι τα strapless tops και φορέματα βοηθούν αρκετά, αρκεί να εφαρμόζουν καλά στο στήθος.

Ένα κόψιμο σε τοπ ή φόρεμα κατάλληλο για όσεσ θέλετε να δώσετε έμφαση στο στήθος σας

.
www.jenny.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog