Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπομπονιέρες από τα χεράκια σας

- Advertisement -

Παντρεύεστε ή βαπτίζετε; Φτιάξτε εντυπωσιακές μπομπονιέρες μόνοι σας και εξοικονομήστε χρήματα.

Κάντε μια βόλτα στην αγορά και σερφάρετε στο διαδίκτυο. Βρείτε τις μπομπονιέρες που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο ύφος και το θέμα του γάμου ή της βάπτισης… που ετοιμάζετε και μην τις παραγγείλετε. Φτιάξτε τις μόνοι σας! Αν έχετε και φαντασία, σχεδιάστε τις εσείς όπως θέλετε και ξεχωρίστε με την πρωτοτυπία σας.

Πάρτε ή φτιάξτε ένα δείγμα της μπομπονιέρας που σας αρέσει και σημειώστε τα υλικά που θα χρειαστείτε και την ποσότητά τους. Κάντε μια έρευνα αγοράς και παραγγείλετέ τα από εκεί που θα τα βρείτε φθηνότερα (φυσικά!). Να είστε προσεκτικοί, καθώς μπορεί να βρείτε μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές. Για παράδειγμα η ίδια κορδέλα πωλείται με διαφορά στην τιμή μέχρι και 5 ευρώ ανά 100 μέτρα (2 ευρώ στο ένα κατάστημα και 7 ευρώ στο άλλο). Δεν είναι μικρή η διαφορά, όπως καταλαβαίνετε…

Αφού έχετε τα υλικά στα χέρια σας, κανονίστε ένα απόγευμα …καλλιτεχνίας για εσάς και όσες φίλες σας είναι πρόθυμες να βοηθήσουν. Θα πιείτε τον καφέ σας, θα πείτε τα νέα σας και θα διασκεδάσετε, ενώ συγχρόνως θα φτιάχνετε και τις μπομπονιέρες των ονείρων σας.

Οι μπομπονιέρες πουγκιά και τα βαζάκια είναι οι πιο εύκολες στην κατασκευή. Απλά τα γεμίζετε με κουφέτα (μην βάλετε πάνω από 5) και τα δένετε. Στα πουγκιά φροντίστε να δέσετε μαζί ένα διακοσμητικό ή μπρελόκ. Τα βαζάκια είναι όμορφα και με μια απλή κορδέλα. Αν θέλετε κάτι παραπάνω, μπορείτε να βάλετε επίσης κάποιο διακοσμητικό, όπως είναι η πιπίλα στη φωτογραφία.

Οι κρεμαστές είναι πιο εντυπωσιακές, αλλά θέλουν και λίγη παραπάνω επιδεξιότητα. Δέστε όμορφα τις κορδέλες και περάστε ματάκια, χάντρες και πιπίλες. Τα κουφέτα τυλίξτε τα με τούλι και δέστε τα κι αυτά στις κορδέλες.

Κάντε το ίδιο με τα μαρτυρικά και τα προσκλητήριά σας.

www.ipop.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΕΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΡΕΣ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΕ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΥΣΤΕ ΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΠΟΤΕ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog