Αρκετά νωρίς άνοιξε η προεκλογική περίοδος για τον δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων!Διαβάσαμε στην τοπική εφημερίδα Βήμα του Λουτρακίου ότι σύσσωμοι οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων θα υποστηρίξουν μια σοβαρή υποψηφιότητα από την πόλη τους για να διεκδικήσει τον δήμο …
Κύκλοι λένε ότι η αιτία της μοναδικής καθόδου Αγιοθοδωρίτη υποψήφιου δημάρχου είναι η απαξίωση από την παρούσα δημοτική αρχή της ευρύτερης περιοχής και η υποβάθμισή της.
Πολλά ονόματα δεν υπάρχουν που μπορούν να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο πέρα από τον Δημήτρη Στάμου τον γνωστό δημοσιογράφο και νυν δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του Παύλου Παύλου.
Σίγουρα το όνομά του,η αναγνωρισιμότητά του και η μέχρι τώρα επιτυχημένη παρουσία του στα δημοτικά δρώμενα ως γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ισχυρά εχέγγυα για να υποστηριχτεί αυτή η υποψηφιότητα, αν είναι ο Δημήτρης υποψήφιος τελικά.
Όπως και να’χει σε 15 μήνες από τώρα όταν θα έχει ανοίξει επίσημα η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές του Ιουνίου 2014 πολλά θα γραφτούν και πολλά θα διαψευστούν.Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν και άλλοι μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου στον δήμο μας εκτός και αν μέσω Καλλικράτη 3 ενωθούμε με την Κόρινθο,
μια προοπτική, που οι τροϊκανοί έχουν ζητήσει να εφαρμοστεί και θα αλλάξει άρδην τις τοπικές φιλοδοξίες και όνειρα…
Ο καιρός γαρ εγγύς
mi.fi


Aσε ρε μι.φι την πολιτικη σου.σοβαρευτητε και λιγο.τωρα σωθηκαμε με σταμου δημαρχο.ουτε το δικο του θα βρει
Και θα έρθει σε ρήξη με τον κουμπάρο του αδελφού του, τον Π.Π? Χλωμό το βλέπω, δεν θα του το επιτρέψει αυτό ο Π.Π.
Εδώ έχει πέσει με τα μούτρα και με όλα τα μέσα να ψαρέψει όλα τα καλά παιδιά του παρελθόντος που πρόκοψαν το Λουτράκι και θα αφήσει έτσι το συγγενή Δημήτρη Στάμου? Α, απαπα!!!!!1
ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕ ΑΠ ΕΞΩ ΣΑΝ ΜΠΕΗΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΣ,
ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΡΟΥΦΩ,
ΚΑΙ ΣΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΑ ΝΕΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ,
ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΚΥΤΤΑΖΩ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΨΗΦΩ.
Ο ΡΩΜΗΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΡΗ. (1950)
Λουτρακιώτισσα είμαι,δεν τον ψήφισα λόγω Π.Π. στις προηγούμενες.
Θα τον ψηφίσω όμως αν κατέβει για δήμαρχος κι'ας είναι από τους Αγίους…
Έχει καλά στοιχεία ο Δημήτρης Στάμου,γιατί όχι
ΗΡΘΕ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ Π.Π.ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΛΩΣΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ.ΑΞΙΖΗ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΝΕΑ ΑΜΟΛΥΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΥΠΑΡΧΗ ΠΑΝΤΑ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΜΙΤΕ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!!!!
Δημητρη Στάμου είμαι μαζί σου
Μπόμπυ
ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΑΛΑ.
Μπόμπυ να πας μόνος σου.
Οπου παει ο μπομπυ βγενει δημαρχος !!!!!!
8:05 το εχασεσ το εργο παλικαρι. Δημαρχο βγαζει Λουτρακι Αγιοι. Καποτε ηταν η Περαχωρα. 3500 κατοικους οι Αγιοι και 1500 η Περαχωρα.
ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΗ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ-ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ-ΑΓΙΟΘΟΔΩΡΙΤΗΣ Κ.Λ.Π.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΑ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΛΕΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΤΑΜΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΗ ΤΗ ΔΥΣΦΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΙΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΡΔΟΥΚΛΟΥΤΣΕΝΑ.
ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΟΥ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ,ΣΟΒΑΡΟ,ΜΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΣΑΕΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ,ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΕΓΑΔΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΗΘΕΝ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΥΠΕΥΘΗΝΟΤΗΤΑ,ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ.