Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλάει για όλα: Ο γάμος, ο “εκκεντρικός” κουμπάρος,το Λουτράκι και ένα φλερτ από… γυναίκα!

- Advertisement -
Καλεσμένη στο FTHIS TV ήταν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή τόσο για τον πρόσφατο γάμο του Νίκου Αναδιώτη όσο και για τη φιλία της με τον κουμπάρο της, Γιώργο Μαζωνάκη…



Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όσα τη συνδέουν με τον φίλο και κουμπάρο της, Γιώργο Μαζωνάκη: “Είναι ο μόνος κλασικός και πολύ αγαπημένος φίλος. Αυτός που θα σταθεί και στα δύσκολα και θα είναι εκεί για σένα. Επειδή δεν φαίνεται πολύ η προσωπική του ζωή, για αυτό θεωρείται εκκεντρικός”.
Επίσης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραδέχτηκε πως δεν γνώριζε πως ο συμπρωταγωνιστής της στην τηλεοπτική σειρά του Mega “Βασιλιάδες” θα παντρευόταν τόσο άμεσα: “Δεν μας είχε πει πως θα παντρευτεί. Ήθελε να το κρατήσει κρυφό, όσο μπορούσε. Λογικό το βρίσκω! […] Ο Νίκος είναι πολύ ώριμος για την ηλικία του και πολύ συνειδητοποιημένος. Έχω την αίσθηση πως αυτά τα παιδιά είναι πλασμένα ο ένας για τον άλλον. Οι άνθρωποι που πραγματικά ταιριάζουν, μοιάζουν”.
Όσο για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά ανέφερε: “Περίμενα πραγματικά πως οι Βασιλιάδες θα έχουν επιτυχία. Είχε όλα τα εφόδια να πάει πάρα πολύ καλά, από σενάριο, από καστ. Ήμουν σίγουρη πως θα πήγαινε καλά. Θα υπάρξει συνέχεια και η προβολή θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2013”.
H Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσα θυμάται από τη βραδιά του γάμου της με τον Βαγγέλη Μητρογιάννη: “Θυμάμαι πως πέρασα πολύ καλά. Και οι καλεσμένοι πρέπει να πέρασαν καλά, γιατί ήταν ένα πολύ χαλαρό πάρτι. […] Δεν ήθελα εξ’ αρχής να βάλω ένα κλασικό νυφικό. Ούτε ο σύζυγός μου το ήθελε, δεν είμαστε παραδοσιακοί τύποι”, ενώ για τις ερωτικές σχέσεις, με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις της, σχολίασε: “Μια σχέση απαιτεί ωριμότητα. Πραγματικά θεωρώ ότι οι άνθρωποι δεν έχουν γεννηθεί για να είναι μονογαμικοί. Άλλωστε υπάρχουν και πειρασμοί”.
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τις αλαζωνικές συμπεριφορές ορισμένων συναδέλφων της είπε: “Νομίζω όσοι δεν έχουν ουσιαστική παιδεία, καβαλάνε καλάμι. Είναι θέμα παιδείας η αλαζονεία”, ενώ για το πώς διαχειρίστηκε η ίδια τη δημοσιότητα δήλωσε: “Δεν νομίζω να ξέφυγα ποτέ! Ίσως αν στιγμιαία το ένιωσα, φαντάζομαι η οικογένειά μου θα το πήρε χαμπάρι και με προσγείωσε κατ’ ευθείαν”.
Δείτε, ακόμη, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να παραδέχεται πως έχει δεχτεί φλερτ από γυναίκα, αλλά να μιλάει και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί στις ερωτικές σκηνές.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog