Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο βουλευτής Χ.Α.Κορινθίας Στάθης Μπούκουρας στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Στην παραλία Λουτρακίου εθεάθη χθες το βράδυ γύρω στις 9μμ ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας…


Ο βουλευτής συνοδευόμενος από δυο φίλους του(όχι μπράβους όπως μας είπε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία αλλά εθελοντές συνεργάτες του) πραγματοποίησε την επίσκεψη ύστερα από καταγγελίες που είχαν φτάσει στον ίδιο για το μέγεθος του παρεμπορίου στην παραλία Λουτρακίου και συνομίλησε με περαστικούς,επιχειρηματίες αλλά και τους ίδιους τους παρεμπόρους!

Όπως αντιλάμβανονται οι αναγνώστες του lb ο σκοπός της απλής επίσκεψης του Στάθη Μπούκουρα ήταν να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια με το παρεμπόριο στην παραλία Λουτρακίου και εξέφρασε την απογοήτευσή του από τα άδεια μαγαζιά λόγω της οικονομικής κρίσης.

Τέλος, μας τόνισε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία την άποψη ότι το θέμα με το παρεμπόριο θα πρέπει να λυθεί με την συνεργασία όλων γιατί πλήττονται οι νόμιμες επιχειρήσεις που πληρώνουν ενοίκια,ασφάλειες κτλ πέρα ότι για το τουριστικό Λουτράκι δεν είναι εικόνα αυτή με τις απλωμένες πετσέτες και τα αμφιβόλου ποιότητος εμπορεύματα στον παραλιακό πεζόδρομο.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ σωστα!, το θεμα ειναι οτι πολλοι διαπιστωσαν τα ιδια στο παρελθον αλλα κανεις δεν κανει τιποτα.

    Μηπως ομως και οι καταστηματαρχες των παραλιακων καταστηματων πρεπει να γδερνουν.. λιγοτερο τους λιγοστους πελάτες που εχουν απομεινει στο Λουτρακι???
    Ελεος ρε παιδια, 3 ευρω και παραπανω ενας καφες???

  2. ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕ 1.5 Ε ΑΝ Ο ΚΩ-ΟΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΦΕ ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΑΣΕΤΕ… ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ ΒΡ-Κ-Α ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΥΣ Κ-Λ–Σ!!!
    ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…
    ΕΚΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΤΑ ΜΕΙΩΣΑΝ
    ΕΚΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ, ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ
    ΦΠΑ,ΛΙΜΕΝΙΚΟ,ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΥΜΗΘΟΥΝ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ……

  3. Το είπα και σε συνάδελφό το λέω και εδώ…

    Σε συζήτηση μαζί του μετά τις εκλογές μου είπε ότι ψήφισε χρυσή Αύγη…

    Πολύ ωραία του λέω, δικαίωμα σου…

    Μου ειπε επίσης ότι ψήφισε ΧΑ γιατί θέλει μα φύγουν οι ξένοι…
    Παρατηρώντας, προσεξα ότι είχε αγοράσει καποιο αντικείμενο από πλανοδιο αλλοδαπο…

    Και του λέω ότι απο την μια θες να φύγουν οι ξένοι από την άλλη τους στηριζεις οικονομικά για να κανείς τη δουλειά σου…

    Τουλάχιστον ανοησια…

  4. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΑΛΛΑ ΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΝ ΠΕΡΙ ΣΚΟΥΠΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΜΠΛΟΚΓ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ AN KAI ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΩ.Ο ΔΗΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΓΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ?ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΕΣ.ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

  5. ….καλως ηλθατε στο beach Loutraki bazar.η τεσσαρων μετρων παραλια μας γινεται δυο,ενα μετρο για τους παρανομους μικροπωλητες και ενα για αυτους που συνοστιζονται για να αγορασουν…μενουν δυο για αυτους που θελουν να απολαυσουν τον περιπατο τους..καθε 15ενταυγουστο εμφανιζεται το Λιμενικο και καθαριζει την παραλια μας παροτι αυτη βρισκεται εκει ολο το χρονο……η λυση ειναι μονο λιμεναρχειο στο Λουτρακι και οχι περιοδικες εμφανισεις των λιμενικων για να μετρησουν τις ομπρελες των καφετεριων αν ανταποκρινονται στα χρηματα που εισπρατουν…Δημαρχε και εσυ δεν μπορουσες καποιο βραδυ να περπατησης στην παραλια εχεις κανει καποια ενεργεια?φτιαξε την εικονα του δημου σου εσυ δεν τη βλεπεις? πρεπει να ερθει ο Μπουκουρης να την δει?Θυμαμαι πιτσιρικας ο λιμενικος μας επερνε την μπαλα που παιζαμε βολευ στην παραλια κι ας ηταν τελος Οκτωμβριου χωρις κοσμο..τωρα ο καθε ανωμαλος που παιζει ρακετες εν μεσω εκατονταδων λουομενων μπορει να σου καρφωσει το μπαλακι στο κεφαλι..κρανη παλασκες παιδια ετιμαστητε για πολεμο….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog