Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στην αυριανή πανσέληνο πάμε Ηραίον!

- Advertisement -

Μια μοναδική Μουσική βραδιά υπό το φως της Πανσελήνου, στον Αρχαιολογικό χώρο Ηραίου Βουλιαγμένης. Με την Μελίνα Ασλανίδου, την Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου…

Συμμετέχει ο τενόρος Νίκος Στεφάνου.
Διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυροπουλος.
Παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας.
Είσοδος Ελεύθερη
- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΜΑΡΙΟΡΗ ΧΟΡΕΥΕΙ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
    ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΥΤΑ ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ.ΚΑΙ Η ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΙΓΗΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

  2. O Κωστάλας δεν παίρνει τίποτα. Η Ασλανίδου παίρνει πολύ λιγότερα από όσο κόστισαν κάποιες στολές…
    Οι μουσικοί, όλοι νέα παιδιά της φιλαρμονικής, πληρώνουν και το μπουκαλάκι με το νερό…
    Όσο για τον κύριο με την πρόταση για το παντοπωλείο, η πραγματική πτώχευση δεν θα έρθει από αυτήν η παρόμοιες εκδηλώσεις…η χρεωκοπία του μυαλού όμως φαίνεται πως είναι ήδη εδώ για ορισμένους-και αυτό είναι το χειρότερο όλων!!!

  3. φιλε 1,58 με τρομαζει η κατηγορηματικη γνωση σου των πραγματων για το ποσα παιρνει και ποιος.Τα εξοδα για τα παρασκηνια τα γνωριζεις?Δουλευει κανεις για την ψυχη του?Εσυ το κανεις και με ποιο τροπο?Και οσο αφορα για την χρεωκοπια σε ορισμενα μυαλα μην κρινεις εξ ιδιον τα αλοτροια.

  4. Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΕΣΕΙΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΣΑΝ ΑΛΛΟΙ ΦΥΤΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΣΧΟΥΜΕ.ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑΣ

  5. Όσο φτωχοί και να γίνουμε δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ να μείνουμε φτωχοί και από πολιτισμό..άρα θεωρώ πως τα ελάχιστα που δαπανήθηκαν για την εκδήλωση δεν αποτελούν την αιτία για την πτώχευση…Ας ψάξουμε αλλού για δαίμονες και χρήματα που πάνε χαμένο..και όχι στην τέχνη η οποία στην Ελλάδα βρίσκεται σε Κιαμο-Παολικό επίπεδο!!Φοβού την πτώχευση του μυαλού μας..Πλησιάζει!!

  6. φιλε μου 2,39 ποιον θεωρεις πολιτισμο να τραγουδαει η ασλανιδου κατω απο ενα φεγγαρι σε εναν απο τους ποιο ιερους χωρους πανελλαδικα.θα μπορουσε να γινει μακρια απο εκει σε αλλο χωρο της λιμνης.για πηγαινε να δεις το κωλοχαρτο που αφησαν ορισμενοι διπλα στην αρχαια κρινη και σε πολλα αλλα σημεια κατι μη απειλουμενοι απο πτωχευση μυαλου οπως εσυ οπως συνεχεια γραφεις τιποτα αλλο εχεις να μας πεις αν οχι κατσε στα αυγα σου πλουσιομυαλομενε.

  7. ΣΩΣΤΟΣ Ο 1.29 ΤΑ ΒΡΩΜΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΓΕΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΝΤΟΠΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΤΕ. ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΑΥΤΑ.ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ.

  8. Yoohoo για τον Κώτση που είχε τάξει πέρυσι κάποια πράγματα οπως πχ το αρχαιολογικό θέατρο κλπ, κανείς δεν αναφέρεται? Κοντή και κουτσή μνήμη εδώ μέσα?

  9. ας προχωρισει πρωτα το αρχαιολογικο μουσειο περαχωρας για να επιστρεψουν τα ξενιτεμενα ευρηματα του τοπου μας που σας διαβεβαιω ειναι μοναδικα σε ιστορια,ομορφια,και αξια,και πολυ σωστα να ακολουθησει το αρχαιολογικο θεατρο.

  10. "2 Σεπτεμβρίου 2012 1:29 π.μ" Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου απευθύνεστε λες και με γνωρίζετε..Τώρα για το εάν είμαι πλούσιος στο μυαλό ή όχι δεν νομίζω να σας αφορά.
    Αν και αναφορικά με το άτομό σας μόλις απεδείχθη περίτρανα αν ισχύει η υπόθεση ή όχι.Και ναι έχω να πω και κάτι ακόμα. Πώς να πάμε μπροστά με μονίμως χολιασμένους ανθρώπους??Καλησπέρα σας.

  11. συγουρα αυτο μονο μας εχει μεινει να καθομασται σαν αλλα μογγολα να βλεπουμε το φεγγαρι γιατι με τα μυαλα τα μη χρεοκοπημενα που εχουν μερικοι φωστηρες τα υπολοιπα ολα θα τα παρει το ΔΝΤ βλεπεις το φεγγαρι δεν γεμιζει το στομαχι συναδει ομως με την φαντασια ορισμενων που πετανε στα συνεφα ας προσεξουν ομως την προσγειωση γιατι θα ειναι ανωμαλη.

  12. 2 Σεπτεμβριου 2012 10.56 ωραια αφησες τα χρεοκοπημενα μυαλα και εβγαλες την χολη σου σε ρεψιμο.2 κουταλακια ζαχαρη σε μισο ποτηρι νερο και κανε γαργαρες.
    Υ.Γ.αν εχεις ζαχαρο βαλε ασπαρταμη.σου εχω γραψει και παραπανω μην κρινεις εξ ιδιον τα αλοτρια οσο για συγκριση αναμεσαμας σε πληροφορω εισαι ανεπαρκεις.

  13. Φίλοι "3 Σεπτεμβρίου 2012 1:59 π.μ" και "3 Σεπτεμβρίου 2012 1:49 π.μ." Άπαξιώ. Εάν θέλετε να διορθώσετε την κατάσταση της χώρας και επιθυμείτε αλλαγή αλλάξτε μυαλά, ψήφο, βγείτε από τα blogs και κατεβείτε σε καμιά πλατεία και αφήστε την κριτική για τον πολιτισμό!!ΈΛΕΟΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog