Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έκρηξη Χρυσαυγιτών στη Βουλή μετέτρεψε σε γήπεδο το Κοινοβούλιο (video)

- Advertisement -

Απίστευτος καυγά μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και συναδέλφων τους. Διεκόπη η συνεδρίαση και αποχώρησε η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής βρίζοντας “είστε λαμόγια και κλέφτες”…..

Σε γήπεδο μετατράπηκε  η Βουλή με τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρ’ όλίγον να πιαστούν στα χέρια με τους συναδέλφους τους. Οι Χρυσαυγίτες εξαγριώθηκαν όταν μετά την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη κατά πάντων, ο κ. Μανιάτης ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και έκανε λόγο για εκτόξευση φασιστικών σκουπιδιών.
Είστε κλέφτες, φέρτε τη λίστα στη Βουλή. Επί 20χρόνια κλέβετε την Ελλάδα θα λογοδοτήσετε, άρχισαν να φωνάζουν οι Χρυσαυγίτες από την πτέρυγά τους που είχαν σηκωθεί όρθιοι. Η ένταση συνεχίστηκε, ο κ. Νάκος αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση και ολόκληρη η Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής αποχώρησε οργισμένη βρίζοντας ακόμη και στους διαδρόμους της Βουλής.

*parapolitika.gr

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ http://WWW.XAGR.NET ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΚΛΕΦΤΕΣ, ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

    H ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  2. ερχεται μπορα, θα φυγετε λαμογια που κατασπαραξατε την ελλαδα και καταντησατε τον ελληνα φτωχοσυγγενη των κρουκων…
    ειμαστε ετοιμοι να σας στειλουμε εκει που σας αξιζει, ολοι οι κλεφτες να φερουν τα λεφτα πισω διαφορετικα εκει που θα πανε δεν θα τα χρειαστουν!!
    οσο για το θρασος που εχουν ορισμενοι βουλευτες να μιλουν για δημοκρατια, ας βγουν να τα μιλησουν με τον απλο πολιτη που βλεπει να του κλεβουν και τα ονειρα οι μαφιοζοι που ακομα και σημερα εξακολουθουν να καλυπτουν ο ενας τις βρωμιες του αλλου…
    χωρις οικτο, αυτο θα ειναι το συνθιημα μας πλεον.
    την δημοκρατια εσεις που ορκιζοσασταν να την προστατευετε την δολοφονησατε και τωρα ζητατε τι;

    H N@XTER;IDA

  3. Παραθεριστή,όπως σου είπα,τα σχόλια σου δεν θα δημοσιεύονται από ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,στο Loutrakiblog,αν δεν ζητήσεις συγγνώμη δημοσίως από τους σχολιαστές και τους συντάκτες,για του χαρακτηρισμούς που έχεις χρησιμοποιήσει.
    Άσχετα αν είναι υβριστικά ή όχι.
    Άλλωστε ,το δεύτερο που έστειλες,είναι και πάλι υβριστικό προς σχολιαστή.
    Και,φυσικά,δεν έχω ξεχάσει τους χαρακτηρισμούς που έχεις στείλει σε σχόλια που έχουν κοπεί,για εμένα,συγγενικό μου πρόσωπο,τον Mifi,τον Alex και όλο το Loutrakiblog.
    Τελευταίο,τρανταχτό παράδειγμα,είναι το σχόλιο που έκανες για το Loutrakiblog και την 17 Νοέμβρη…και δεν έχεις πέσει θύμα προβοκάτσιας,υπεύθυνος των γραπτών σου είσαι.
    Όταν θα αλλάξεις στάση και ζητήσεις ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη για την προσβολή,υπόσχομαι ότι θα εγκρίνω τα σχόλια σου και θα ζητήσω και από τους υπόλοιπους να συμπεριφερθούν ανάλογα απέναντι σου.
    Μέχρι τότε,ΚΑΜΙΑ ανάρτηση σου δεν θα βλέπει την δημοσιότητα,με την υπογραφή "Παραθεριστής".

  4. A.V. ΝΑ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΠΩΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΖΗΤΗΣΕΙ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ…..Χ.Α.

  5. καλές δουλειές παιδιά,ευχαριστώ άλλα έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω…και μην μπερδευτείτε πάλι…"από την κόψη του σπαθιού…" λέει ο στίχος…εκτίθεστε και θα σας πει κανένας δικός σας ανθέλληνες…

  6. Είναι κατάντια!
    Συμμετέχουν στις διαδικασίες της κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας», την οποία καταγγέλλουν, παριστάνοντας ότι δεν καταλαβαίνουν πως το αντιπροσωπευτικό σύστημα και οι ολιγαρχίες είναι ο κύριος λόγος που τους έδωσε την ευκαιρία και την ενέργεια να επανεμφανιστούν ως νέος Φρανκεστάιν (πάντως και οι φανατικοί εμμεσο…δημοκράτες που τους κ λ ώ σ η σ α ν, τώρα σκίζουν τα ρούχα τους βλέποντας πως τα αυγά είχαν μέσα φίδια και αναζητούν ακόμα έναν τρόπο να τους χρησιμοποιήσουν καταδικάζοντάς τους απερίφραστα…). Ο κομφουζιονισμός σε όλο του το μεγαλείο!
    “Πατριώτες” της πάρτης τους.

  7. 8:38,προς ποιόν απευθύνεται η γνωμάτευση ;;;…αν είναι προς κάποιον προσωπικά,ξεκαθάρισε το σε παρακαλώ..θα εξηγήσω τον λόγο μετά…

  8. ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΜΗΝ ΠΩ ΤΟ 'ΔΙΚΟ' ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕΙΣ….Χ.Α.

  9. Στο θέατρο το στημένο δεν μασάει κανείς παρά μόνο τα κομματόσκυλα. Τις μάχες ο λαός τις δίνει κάθε μέρα στον δρόμο εκεί που οι πουθενάδες ψετοπατριώτες κοιτάνε από τις γρίλιες. Η "δημοκρατία εκτάκτου ανάγκης" που έχει εγκαθιδρηθεί, έχει ανάγκη την παρουσία της ακροδεξιάς σαν συστημικό αντίβαρο.
    ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ- ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

  10. 11:39 ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΑ ΒΟΥΒΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 9:14 ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΙΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

  11. @ 8:38,αν παρακολούθησες,το συγκεκριμένο άτομο συνεχίζει τις απειλές καιτις προσβολές προς το Loutrakiblog,τους συντάκτες και τους σχολιαστές του.
    Για αυτόν τον λόγο,απαίτησα να ζητήσει δημόσια συγγνώμη,αλλιώς θα κόβω συνεχώς τα σχόλια του.
    Οπότε,για να είμαι δίκαιος,μια και δεν του δίνω βήμα μέχρι να το κάνει,θα σας παρακαλούσα να σταματήσετε να ασχολείστε μαζί του.
    Το σχόλιο σου,μια και δεν έχει δικαίωμα απάντησης,το περνάω στα ανεπιθύμητα,μια και διευκρίνησες ότι απευθύνεται σε αυτόν.
    Παρακαλώ,το ίδιο να τηρήσουν και οι υπόλοιποι σχολιαστές.

  12. ΧΑ,γίνατε κόμμα ;;;…επειδή ο κυβερνητικός σας εκπρόσωπος έλεγε στο video στα Τρίκαλα (αυτό που ούτε τον εθνικό ύμνο δεν ξέρουν να τραγουδήσουν,ναι αυτό λέω) κάτι για στρατιωτική οργάνωση ή κάπως έτσι…όσο για τη γλώσσα μου,στάζει φαρμάκι εκεί που πρέπει…και προτιμώ να την χρησιμοποιώ σαν όπλο,αντί άλλων αντικειμένων,που χρησιμοποιούν άλλοι…

  13. 10:41,μια φορά να κάνετε κάτι χωρίς κάμερα…μία,έτσι για να έχει ο κόσμος να λέει…και έχεις απόλυτο δίκιο,ο κόσμος ξύπνησε και παίρνει χαμπάρι τί παίζεται…στην γενική απεργία,πού ήσασταν,αλήθεια,για να είστε κοντά στον λαό ;;;

  14. Δεν μαθαίνουν με τίποτε και ενορχηστρώνονται σε κατεύθυνση αδιέξοδη όλοι οι ντόπιοι συνεργάτες των δυναστών του Ελληνικού Λαού, είτε μιλάμε για την «δεξιά της σφαλιάρας» που υποθάλπτει το οικονομικό έγκλημα που τελείται εναντίον του Λαού από την τρόικα, είτε μιλάμε για τις αριστερές παραφυάδες του μαρξιστικού συρφετού που υποθάλπτει και κανακεύει άνευ ορίων των στρατό κατοχής των λαθρομεταναστών που αυτοί και πάλι, μέσω «διεθνών» οργανισμών και ντόπιων «αντιρατσιστών» εγκάθετων, επιβάλλουν με το στανίο στον Λαό για να τον κλείνει τρομοκρατημένο στο σπίτι του.Φεύ, όμως, «σύντροφοι» και «τεχνοκράται». Ο Ελληνικός Λαός δεν μασά πλέον από τα ψεύδη τα δικά σας και των Μέσων Μαζικής Προβατοποίησης, των υπαλλήλων σας στο έγκλημα εναντίον του. Το ποτάμι πίσω δεν γυρνά. Είμαστε το Αύριο και είσαστε το Χθες…….Χ.Α.

  15. s-spinos:
    Η εξουσία της διαπλοκής και της διαφθοράς έχει στα χέρια της όλα τα τα βαριά όπλα. Χρήμα, προπαγάνδα, πελατειακές σχέσεις, κράτος, παρακρατικό μηχανισμό, και εσάς.
    Από 5 Ευρώ δίνει ο κάθε ιδιοκτήτης πάγκου στη λαϊκή της πλατείας Αττικής κάθε Σάββατο στους χρυσαυγίτες για να τους "ξεβρομίζουν" τον τόπο από το παρεμπόριο και τους μετανάστες, 3,500 Ευρώ, (700) πάγκοι, βδομαδιάτικο, δεν το λες κι άσχημο.
    Αφού γουστάρετε καπιταλισμό, αφού κάνετε κέφι αγορές και τράπεζες, αφού καψουρεύεστε Ευρώπη, αφού χωρίς Ευρώ τι νόημα έχει η ζωή για σας, τι διάβολο θέλετε και χορεύετε καρσιλαμάδες, τα έχετε παίξει;;;
    Νομίζετε πως πείθετε κανέναν;;;

  16. Αναρχικέ Μικρέ Πρίγκιπα δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό ότι δεν έχουμε Δημοκρατία αλλά Τυραννοδημοκρατία και η Χ.Α καλά κάνουν και μιλάνε έτσι στη Βουλή πρέπει επιτέλους να ακουστούν και οι πραγματικές αλήθειες εκεί μέσα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog