Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Είμαι τρελός, δεν διαδήλωνα κατά της Μέρκελ»! (VIDEO)

- Advertisement -

Τελικά καμία σχέση με τη διαδήλωση κατά της Μέρκελ δεν είχε ο άντρας που βγήκε γυμνός στο Σύνταγμα χθες το πρωί, αλλά και αργά το απόγευμα μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη. Όπως είπε το έκανε γιατί απλώς «είναι τρελός»!…

Υπενθυμίζουμε, ότι χθες κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης κατά της Μέρκελ ένας 56χρονος άντρας, Αμερικανός υπήκοος άρχισε να τρέχει γυμνός μπροστά από το ξενοδοχείο Μ. Βρετανία. Αργότερα, στις 19.00 εντοπίστηκε πάλι γυμνός μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Τότε συνελήφθη για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Ο άντρας εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας όπου ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Πρόεδρος: «Γιατί το κάνατε;»

Κατηγορούμενος: «Είμαι τρελός».

Πρόεδρος: «Δεν ήταν διαμαρτυρία για την επίσκεψη Μέρκελ;»

Κατηγορούμενος: «Όχι, δεν ήξερα».

Πρόεδρος: «Όταν βγάλατε τα ρούχα σας στο Σύνταγμα, μπροστά στους Εύζωνες, υπήρξαν αντιδράσεις;»

Κατηγορούμενος: «Ο κόσμος γέλαγε… Αμέσως ήρθε ο αστυνομικός και με συνέλαβε».

Ο 56χρονος τελικά κρίθηκε αθώος, αφού ζήτησε συγνώμη για την πράξη του, για την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς.  Όμως, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή για την δεύτερη κατηγορία που αντιμετώπιζε και αφορά παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ο δικηγόρος του 56χρονου ανέφερε για τη συγκεκριμένη κατηγορία ότι προ διμήνου είχε κλαπεί το διαβατήριο του πελάτη του, αλλά έχει πιστοποιηθεί από τις αρχές ότι έχει εισέλθει νόμιμα στη χώρα στο πλαίσιο άλλης εκκρεμότητας του με τη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, το περασμένο καλοκαίρι, είχε συλληφθεί επειδή περπατούσε στις ράγες του Μετρό. Τότε, του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών και αναμένει να δικαστεί.

Δείτε το βίντεο από τη… νυχτερινή του εξόρμηση!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog