Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι έφαγε η Μέρκελ στην Ελλάδα;

- Advertisement -
Μπορεί η Γερμανίδα καγκελάριος να δηλώνει λάτρης της ελληνικής κουζίνας και να γευματίζει συχνά σε ελληνικό εστιατόριο του Βερολίνου, ωστόσο χθες κατά την παραμονή της στην Ελλάδα έφαγε φτωχικά…

Το γεύμα εργασίας που παρέθεσε ο Α. Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου δεν είχε ούτε τα αγαπημένα κεφτεδάκια της Α. Μέρκελ, ούτε λαχανοκεφτέδες, ούτε καν χωριάτικη σαλάτα που λατρεύει η Γερμανίδα καγκελάριος.

Το φαγητό που προσφέρθηκε χθες στην γερμανίδα καγκελάριο ήταν κρύα καναπεδάκια και σαντουιτσάκια. Ως γνωστόν, ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή, από τις πρώτες ημέρες του στο Μέγαρο Μαξίμου, να καταργηθεί το πρωθυπουργικό εστιατόριο καθώς και ο διάσημος μάγειρας Ναπολέων που είχε σερβίρει πολλούς αρχηγούς κρατών επί δεκαετίες.

Η κ. Μέρκελ διαπίστωσε λοιπόν πως η λιτότητα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο στα σπίτια των πολιτών, αλλά ακόμα και μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου.

 *newsbomb
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 11:56μμ,θα ερχότανε,,αλλά διάφοροι 'καλοθελητές' την ενημέρωσαν ότι στην Μουριά είχε ήδη σκάσει ο Στάινμπρουκ και καταλαβαίνετε ότι λόγω των επικείμενων εκλογών πρέπει να φαίνονται τσακωμένοι..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog