Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Μας ψεκάζουν» – Συγκέντρωση έξω από το Πεντάγωνο για τους… ψεκασμούς

- Advertisement -

Τι απαντάει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας….

Από το πρωί έξω από το Υπουργείο Εργασίας, η Ομάδα Δράσης Αττικής πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας… κατά των χημικών αεροψεκασμών.
Παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο καθώς και στους τρεις αρχηγούς των γενικών επιτελείων, περιμένοντας απαντήσεις.
Σύμφωνα με τους ίδιους… καθημερινά γίνονται χημικοί αεροψεκασμοί στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
«Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος»… είχε ξεκαθαρίσει το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, εδώ και αρκετό καιρό.

*lay-out.gr

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρπρος αγαπητο φιλο π@παρα, τωρα τι εχεις να πεις για τα διαστημοπλοια και τα χερουβιμ;
    εμεις ειμαστε που δεν γνωριζουμε απο φυσικη,
    αλλα τι να πεις ο ελληνας ετσι εχει μαθει τα κοροιδευει και να το παιζει ξερολας αι αφηνει τους πονηρους να αλωνιζουν, οταν θα αρχισουμε να πεφτουμε κατω σαν κοτοπουλα τοτε θα ειναι αΡΓΑ να αντιδρασουμε…

    H N@XTER;IDA

  2. ΑΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΕΓΙΝΑΝ ΘΕΟΙ 'ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ' ΕΚΤΟΣ…..ΑΣΕΤΟ…..Χ.Α.

  3. ΧΑ,έχεις αρχίσει και ξεφεύγεις…μαζέψου…με το απειλητικό σχόλιο που έγραψες και έκοψα,ήδη έχεις ξεπεράσει το όριο…κανόνισε να συνεχίσεις αυτο το τροπάρι στο LB…μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις,μέχρι ενός σημείου…και αυτό το σημείο όλοι μας ξέρουμε ποιό είναι…στο λέω ,λοιπόν,ευγενικά,"μάζεψε" τα σχόλια σου…(και εφ'όσον υπογράφεις σαν Χ.Α.,όλα τα σχόλια που έρχονται στο LB,με αυτή την υπογραφή,χρεώνονται σε σένα…εξηγούμαι,γιατί και κάποιος άλλος το έπαιζε διαδυκτιακός μάγκας και μετά κλαιγόταν ότι αυτός δεν έβριζε,και έπεσε θύμα προβοκάτσιας…σεβάσου το LB,όπως σε σέβεται…άλλο η αντιπαράθεση και η διαφωνία…)

  4. και κάτι προς τον φίλτατο Ν@XTER;IDA…έχεις πιάσει και έχεις ανοίξει μια κόντρα με έναν ανώνυμο,για τους αεροψεκασμούς…το πράγμα είναι απλό : ή ισχύουν ή δεν ισχύουν (προσωπικά πιστεύω ότι δεν ισχύουν,αλλά δεν το αποκλείω κιόλας)…όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί,τύπου "παπαρολεβιές","παπάρας" κλπ,που χρησιμοποιείτε ο ένας για τον άλλον,θεωρείς ότι προσφέρουν κάτι στο LB ;;; …και αναφέρομαι προσωπικά σε σένα,επειδή σε εκτιμώ σαν άνθρωπο και το ξέρεις…όσο για τις πολιτικές απόψεις που είδα ότι εκφράζεις,το συζητάμε κι από κοντά,πολύ ευχαρίστως…

  5. Η παπαριά είναι δέντρο επί του οποίου φυτρώνουν παπάρες (άλλως: «παπάρια»). Ευδοκιμεί ιδιαίτερα στον Μεσογειακό χώρο, είναι πολύ ανθεκτική και παραγωγική, οι δε καρποί της έχουν γεύση όξινη, στυφή και προκαλούν δυσπεψία, ενίοτε δε και νευρικό γέλωτα.

    λεβιέ ουδέτερο άκλιτο και λεβιές
    μοχλός μηχανής που χρησιμοποιείται για να ρυθμίζει την κίνησή της

    αυτα, αγαπητε α.βι., το οτι γραψαμε καποια σχολια σχετικα με το θεμα "κιμικαλ τρειλς", δεν συμαινει οτι βλεπουμε εξωγηινους ή χερουβιμ οπως εγραψε ο ανοητος για να μας πικαρει, δηλαδη ειναι κακο να εκφραζουμε αυτα που βλεπουμε; ποιος ειπε οτι θελουμε να σας πεισουμε για κατι που δεν χρειαζεται, ο καθενας μπορει να πληροφορηθει σχετικα με το θεμα αυτο, απλα υπαρχουν πολλα αναπαντητα ερωτηματα και αν δεν τους πιεσουμε δεν θα απαντηθουν ποτε!
    οσο για τις πολιτικες αποψεις μου δεν μπορω να τις γραψω, όχι επειδη δεν ξερω να γραφω, αλλα καλλιτερα ειναι να τα πουμε τσικ του τσικ, παντως να ξερεις οτι δεν ειναι πολιτικες αποψεις, απλα γιατι θεωρω οτι η πολιτικη στην ελλαδα και το συστημα που τοσα χρονια ζουσαμε και ζουμε εχει ημερομηνια ληξης πολυ συντομη!
    βαρεθηκα να με σωζουν καθε λιγο οι σωτηρες τα λαμογια και να μην μπορω να αντιδρασω, στη ζωη εχω υιοθετηση το ρητο του παμπλο γαρσια (τατου), "επιτρεπεται να πεσεις, επιβαλλεται να σηκωθεις"…

    αυτα θα βρεθουμε να τα πουμε συντομα και απο κοντα..
    για τον τροπο που γραφω ξερεις πολυ καλα οτι μπορω να ειμαι πολυ τυπικος και προσεκτικος, αλλα υπαρχουν ορισμενοι που ισως πριν γραψουνξ το σχολιο τους θα πρεπει να μαθουν να σεβονται και τις αποψεις των αλλων που δεν συμφωνουν με τις δικες τους.

    H N@XTER;IDA

  6. N@XTERI;DA,για αυτό ακριβώς έγραψα το μήνυμα απευθυνόμενος σε σένα…ξέρω πόσο καλά μπορείς να εκφράσεις την άποψη σου…μην πέφτεις στην παγίδα της απάντησης σε χαρακτηρισμούς αγνώστων…

  7. Είπα και εγώ γιατί κόπηκε το σχόλιο μου! Ο Νυχτερίδας είναι γνωστός μας οπότε μπορεί να γράφει παπάρες, ενώ εγώ που δεν είμαι, δε μπορώ! Εύγε av και σία, εξάλλου πάντα τέτοια ήταν η δημοκρατία σας, τα καλά και τα συμφέροντα! Δε με νοιάζει αν θα δημοσιευτεί, αρκεί που θα το διαβάσεις, όχι οτι αλλάζει κάτι, αλλά να μη μας περνιέσται και για ξύπνιοι οι ημέτεροι!
    Δημήτρης

  8. Μας ψεκάζουν με χρώμιο βάριο και αλουμίνιο για να μας κάνουν να μην μπορούμε να κάνουμε αγώνα ενάντια στην Γερμανική κατοχή που έχουμε

  9. Δημήτρη,απλά,όπως συνήθως λες κουταμάρες ,για να δημιουργήσεις εντυπώσεις…αν νομίζεις ότι θα είμαι ο εύκολος στόχος για όσα σχόλια κόβονται επειδή είναι υβριστικά,γελάστηκες οικτρά…κανένα δικό σου σχόλιο δεν κόπηκε από μένα…κι αν νομίζεις ότι θα κάνεις το LB παιδική χαρά,μπαίνοντας για να βρίζεις τον κάθε σχολιαστή,τα κουβαδάκια σου κι αλλού…σας το έχω πει,ένα εκατομμύριο φορές,όταν θα με πιάνετε στο στόμα σας,θα σας απαντάω ανάλογα…

  10. Απάντηση χαρακτηριστική του έχω δύναμη και είμαι κάποιος, θυμήσου λίγο την απάντησή μου στο μήνυμα του νυκτερίδα που με αποκαλούσε παπαρολαβιέ και πές μου που είναι αφού δεν το κόψατε, σε προκαλώ λοιπόν, όσο για τα κουβαδάκια και σε άλλη παραλία, είναι ασορτί με τη σοβαρότητα ανθρώπου στην ηλικία σου? Απλά αναρωτιέμαι?

  11. 7:23,δεν έχω καμία δύναμη και δεν είμαι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από εσένα και τον καθένα εδώ μέσα…έχω πει εδώ και πολύ καιρό ότι έχω αποσυρθεί από την αποκλειστική ευθύνη των σχολίων…κάποιος ανώνυμος,βρήκε τώρα καινούριο παιχνιδάκι να βρίζεται εδώ μέσα με τον N@XTERI;DA (ευθύνη και στους 2 καταλογίζω)…και ενώ κάνω την σύσταση στον συγκεκριμένο,τον οποίο τον ξέρω και προσωπικά,πράγμα που σημαίνει ότι δικαιούμαι να μιλήσω διαφορετικά μαζί του,για να σταματήσει αυτή η αηδία των παπαρολεβιέδων,μπαίνεις εσύ τώρα,να πεις και να υπερασπιστείς ΤΙ ;;; ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΤΟ LB …αναρωτήσου αυτό πρώτα και μετά ενοχλήσου με το ύφος της απάντησης μου…επειδή μου φαίνεται αρκετοί από εσας είστε πολύ εύθικτοι,αλλά δεν σας χαλάει καθόλου να γίνει ένα LB στάβλος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog