Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ζαρούλια: Ε, όχι και φασίστες οι Χρυσαυγίτες…

- Advertisement -

Δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό «φασίστες» για τη Χρυσή Αυγή η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής Ελένη Ζαρούλια…
όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή της στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
Η Ε. Ζαρούλια αναφέρει ότι φασίστες ήταν οι Ιταλοί Εθνικιστές, τους οποίους οι Έλληνες Εθνικές, όπως εμείς, πολεμήσαμε το 1940».
Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις της στη Βουλή, όταν αναφερόμενοι στους λαθρομετανάστες έκανε λόγο για υπανθρώπους, ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν «απολύτως σαφής» κατά την ομιλία της. Όπως λέει, εννοούσε μόνο τους λαθρομετανάστες και τα εγκληματικά στοιχεία, και δηλώνει ότι θα πει ακριβώς τα ίδια στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όπου μετέχει.
Στην ερώτηση αν θα δεχόταν η κόρη της να ερωτευτεί έναν αριστερό, π.χ. από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ζαρούλια χαρακτηρίζει «χλωμό» αυτό το σενάριο. Ωστόσο, σπεύδει να πει «ποτέ μη λες ποτέ. Η κόρη μου είναι πολύ έξυπνη και για να ερωτευόταν κάποιον εντελώς διαφορετικό, θα είχε τους λόγους της και της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».
Τέλος, η σύζυγος του Ν. Μιχαλολιάκου υποστηρίζει πως θα πήγαινε σε συναυλία black metal με το συγκρότημα του Γιώργου Γερμενή, κατά κόσμον «Καιάδα», παρότι έχει κατηγορηθεί για σατανιστικούς στίχους. Όπως λέει, οι μουσικές της προτιμήσεις διαφέρουν, ωστόσο βρίσκει «μερικά κομμάτια πολύ καλά» αν και τα αφτιά της δεν αντέχουν τόσο θόρυβο. Τονίζει βέβαια ότι το black metal είναι μια… «μόδα που ακολουθούν οι νέοι» και «πολύ εμπορική». «Αν τυχαίνει μερικοί να είναι και παγανιστές, αυτό δεν συμπαρασύρει όλους».

*planet-greece.blogspot.com

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 12:23 ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΦΕΡΑΝΕ.

    Μ.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog