Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μόνο με πρόσκληση, το άναμμα του κάθε κεριού (ΒΙΝΤΕΟ)…

- Advertisement -

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ….

Πολλά νεύρα και έντονες διαμαρτυρίες των πιστών που έμειναν έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, έπειτα από απαγόρευση της αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει από το πρωί όλο τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, έχοντας τοποθετήσει μάλιστα και προστατευτικά κιγκλιδώματα. Ο αποκλεισμός όσων πιστών δεν είχαν σχετική πρόσκληση για να μπουν στο ναό και τα υπερβολικά κατά πολλούς μέτρα ασφαλείας ξεσήκωσαν αντιδράσεις και πολλοί από τους συγκεντρωμένους που προσπαθούσαν να φτάσουν κοντά στην εκκλησία φώναξαν συνθήματα κατά της αστυνομίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και για να ανάψει κάποιος ένα κερί πρέπει εκτός από την πρόσκληση, να έχει ελεγχθεί και από τους αστυνομικούς.
Τα κιγκλιδώματα στη δυτική πλευρά του ναού άνοιξαν για τους πιστούς μετά τις 12 το μεσημέρι.
Δείτε το βίντεο:

*peramatozoa.net

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. α.βι αυτη ειναι η δημοκρατια που ζουμε;
    πολυ συντομα τα κερια που θα αναβουν οι πιστοι θα εινια στη μνημη αυτων που ξεπουλησαν την πατριδα μας, με την ευχη να μην ξαναγυσρισουν ποτε απο τον αγυριστο που θα πανε!!

    H N@XTER;IDA

  2. Ν@ΧΤΕR;IDA,γιατί απευθύνεις την ερώτηση σε μένα ;;;…η δημοκρατία είναι πολίτευμα,αυτό που ζούμε είναι κοινοβουλευτική ολιγαρχία,με λίγη σάλτσα από φασισμό και εσάνς δοσιλογισμού,για να κάνω λίγο χιούμορ…άμα το χάσουμε κι αυτό,την κάτσαμε…για να παραφράσω την φράση που χρησιμοποιούσαν οι Σέρβοι,τον καιρό των βομβαρδισμών : "Σαμαρά (και σια),πηδάτε καθόλου και τις γυναίκες ή μόνο εμάς ;;;"

  3. και σε ποιον να την απευθυνω, πιστευεις οτι στο μλογκ γραφουν πολλοι που μπορουν να καταλαβουν αυτα που γραφω;

    H N@XTER;IDA
    υγ: οσο για τις εκλογες που εγραψα, ηδη ο συριζα εχει αρχισει κατι σαν προεκλογικη εκστρατεια

  4. N@XTER;IDA,πιστεύω πως αρκετοί θέλουν να εκφέρουν τις απόψεις τους και να επικοινωνήσουν με άλλους μέσω του LB…απλά,γίνεται με λάθος τρόπο…προσωπικά,θεωρώ ότι αν δεν αλλάξουμε οι ίδιοι,δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα…είναι μεγάλη ευθύνη να είσαι πολίτης σε μια χώρα με πραγματική δημοκρατία…θα τα πούμε και με την ησυχία μας από κοντά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog