Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο κανίβαλος αστυνομικός που έχει σοκάρει τη Νέα Υόρκη – Απίστευτοι διάλογοι!

- Advertisement -

Ήθελε να απαγάγει να βασανίσει και στην συνέχεια να μαγειρέψει σε σιγανή φωτιά και να φάει γυναίκες. Ο Ζιλμπέρτο Βάλλε 28 ετών, πολίτης υπεράνω υποψίας, αστυνομικός στη Νεα Υόρκη είναι ο άνθρωπος που έχει σοκάρει μια ολόκληρη πόλη με τις περίεργες ορέξεις του…

Παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού ο Βάλλε, κατηγορείται από το FBI ότι χρησιμοποιούσε τεχνικές τελευταίας τεχνολογίας για να παρακολουθήσει και να εντοπίσει τα υποψήφια θύματά του. Στην συνέχεια σχεδίαζε να μπει στην ζωή τους να τις απαγάγει, να τις βιάσει και να τις μαγειρέψει!

Βρέθηκε ακόμα και μήνυμά του στο οποίο έλεγε σε επίδοξο συνεργό του ότι ο φούρνος του είναι αρκετά μεγάλος για να χωρέσει κάποιο από τα κορίτσια, αν του δίπλωναν τα πόδια.

Όπως είπε η δημόσια κατήγορος ήταν θέμα χρόνου να κάνει πράξη τις φρικιαστικές επιθυμίες του.

Αν δεν τον συλλαμβάναμε θα είχε εκτελέσει το σχέδιο τους”, είπε στο δικαστήριο, λέγοντας ότι παρακολουθούσε μια γυναίκα εν ώρα υπηρεσίας!

Από τις έρευνες βρέθηκαν αρχεία με πάνω από 100 πιθανά θύματα, με ονόματα, φωτογραφίες και άλλα προσωπικά στοιχεία.

Ο αστυνομικός έμπαινε παράνομα σε κρυπτογραφημένα αρχεία και έπαιρνε στοιχεία για τα υποψήφια θύματά του.

Το FBI πήρε ήδη καταθέσεις από 10 γυναίκες που ήταν στην λίστα των υποψήφιων θυμάτων του Βάλλε και όλες τον γνώριζαν και έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν ότι ο καλός αστυνομικός ήθελε να τις μαγειρέψει!

Από τα μηνύματα που βρήκαν να στέλνει σε συνεργό του:

“Σκεφτόμουν να δέσω το κορμί της σε μια σούβλα και να την σιγοψήνω για να την κρατήσω όσο το δυναντόν περισσότερο ζωντανή”, έγραψε για μια από τις 10 κοπέλες με την οποία είχε βγεί και για φαγητό.

“Μου αρέσει έτσι που την βλέπω και κοιμάται. Δεν έχει ιδέα για το τι σχεδιάζουμε”, έγραφε για την ίδια κοπέλα. “Οι μέρες της είναι μετρημένες. Μ’ αρέσει που συμμετέχεις κι εσύ. Φαίνεται νόστιμη. Έτσι δεν είναι;”

Ο Βάλλε, συνελήφθη στο σπίτι του, μετά την καταγγελία που έκανε η γυναίκα του όταν βρήκε στον υπολογιστή του περίεργα πράγματα.

Η γυναίκα, που είναι παντρεμένη μαζί του λιγότερο από ένα χρόνο, πήρε το μωρό τους και εγκατέλειψε το σπίτι μόλις ανακάλυψε όσα ανακάλυψε στον υπολογιστή.

Επικοινώνησε αμέσως με το FBI και από τότε ξεκίνησε η έρευνα που αποκάλυψε τα φρικιαστικά στοιχεία.

Πηγή: newsit.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog