Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπουτάρης σε Γεωργιάδη: “Ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα”!(video)

- Advertisement -

Χαμός έγινε σήμερα το πρωί στο στούντιο της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega»!! Όλα ξεκίνησαν όταν στην παρέα μπήκε ο εκκεντρικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος με μία δήλωση του έκανε τούρμπο τον βουλευτή της ΝΔ Α.Γεωργιάδη και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις!…

«Καρακιτσαριό χουντικό η αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης» είπε ο δήμαρχος, προκαλώντας την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «λαϊκιστή του κερατά και μάγο»!!!

«Τέτοιου είδους αναπαραστάσεις είχαμε μόνο επί χούντας» τόνισε ο κος Μπουτάρης, γεγονός που έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον βουλευτή της ΝΔ!

«Είναι χουντικό κάτι που γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο;” διερωτήθηκε ο κος Γεωργιάδης και τότε ο δήμαρχος του απάντησε: «Συμμαζέψτε λίγο τον κο Γεωργιάδη. Αν θέλει να κάνει τη Θεσσαλονίκη Disneyland , να έρθει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης»  και πρόσθεσε «Απορώ ποιοι σε ψηφίζουν!!! Είσαι μάγος στο να αλλάζεις τα λόγια. Ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα, είσαι λαϊκιστής του κερατά»

Δείτε περισσότερα στο βίντεο
*star
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog