Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Άνδρας που φέρεται ζωσμένος με εκρηκτικά κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου

- Advertisement -

Άνδρας που φέρεται να είναι ζωσμένος με εκρηκτικά βρίσκεται κοντά στο άγαλμα του Δισκοβόλου, στην περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου και του Μεγάρου Μαξίμου….

Στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας.
Εν τω μεταξύ, κλειστή είναι αυτή τη στιγμή η οδός Ηρώδου του Αττικού.

*skai.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eλπίζω να είναι αποφασισμένος και να μην κάνει πίσω καθόλου το ονομά του θα γραφτεί στην Ιστορία ως ο άνθρωπος που θυσιάστικε για τον Ελληνικό Λαό

  2. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΠΡΑΓΜΑ…..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ…ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ……ΕΡΕ ΤΣΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ….ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΙΛΙΟΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΙΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ…..Χ.Α.

  3. Πρός διαχειριστές του μπλογκ: Συνεχίστε να δημοσιεύεται σχόλια του ρατσιστή, ξενοφοβικού φασίστα Χ.Α, εχουν αρκετή δόση χιούμορ, δείχνουν άνθρωπο "Φριχτά" καλλιεργημένο με ανησυχητικά υψηλό επίπεδο παιδείας, και ανατριχιαστικό δείκτη ευφυίας!!!!!!!!

    ΜπαΓουΔο

  4. 5:06 το blog είναι το πιο Δημοκρατικότατο που υπάρχει και δημοσιεύονται όλες οι απόψεις με μορφή σχολίων και έτσι είναι το σωστό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog