Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Ο γιος μας είναι ο σατανάς!”

- Advertisement -

Έντρομη είναι μία μητέρα στην Κολομβία, καθώς πιστεύει ότι δύνάμεις μαύρης μαγείας και κακά πνεύματα έχουν καταβάλει την ψυχή του ενός μηνός γιου της. Η γυναίκα πανευτυχής έφερε στον κόσμο πριν από τέσσερις εβδομάδες ένα υγιέστατο αγοράκι. Η ευτυχία όμως γρήγορα μετατράπηκε σε τρόμο, καθώς το παιδί ήδη περπατά, ενώ βγάζει φωτιά από το στόμα όπως ισχυρίζεται η ίδια η γυναίκα…..

Η Ana Feria Santos επιμένει ότι το παιδί της παρουσιάζει “πλήθος ανωμαλιών” και ότι είναι ο “διάβολος μεταμφιεσμένος”. Θυμίζει λίγο την ταινία “Η προφητεία” του 1976, καθώς η μητέρα ισχυρίζεται ότι ο μικρούλης συχνά τριγυρνά και κρύβεται μέσα στο σπίτι, μιλάει σαν ενήλικας και έχει τρομακτικό βλέμμα.
Οι γείτονες είναι τρομοκρατημένοι και πιστεύουν επίσης ότι το παιδί έχει καταληφθεί από το “κακό” πνεύμα, ενώ μπορεί να δημιουργήσει πύρινες φλόγες. Δικαιολογούν την πεποίθησή τους λέγοντας ότι συχνά τα ρούχα του έχουν σημάδια καψίματος, όπως επίσης και ο καναπές όπου συνηθίζει να κάθεται. Συχνά το σπίτι τους έχει δεχθεί επιθέσεις από τους θρησκόληπτους συμπολίτες, οι οποίοι φοβισμένοι πετούν πέτρες εναντίον τους.
Ωστόσο, όταν η ιστορία δημοσιοποιήθηκε, οι γιατροί της περιφέρειας αντιμετώπισαν με δυσπιστία το περιστατικό και θεωρούν πως το παιδί έχει πέσει θύμα κακοποίησης. Η Καθολική Εκκλησία, το Ινστιτούτο για Οικογενειακή Ευμάρεια και η Εθνική Αστυνομία απορρίπτουν οποιαδήποτε θεωρία για ανάμειξη μαύρης μαγείας.
Ομάδα ψυχολόγων, μία κοινωνική λειτουργός, ένας διατροφολόγος κι ένας δικηγόρος έχουν θέσει υπό στενή παρακολούθηση το παιδί και την οικογένειά του αναζητώντας την άκρη στην περίεργη αυτή ιστορία. Επίσης, δύο μικρά εγκαύματα βρέθηκαν στην παλάμη του βρέφους κι έτσι ερευνάται το οικογενειακό περιβάλλον, ενώ οι γονείς έλαβαν άμεση προειδοποίηση καθώς τα στοιχεία διερευνώνται.

*real.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog