Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!!

- Advertisement -

ΜΕ «ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ» ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…

Την Παρασκευή το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να ψηφίσει το Τεχνικό Πρόγραμμα 2013 και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2011 – 2014 του Δήμου. Αμ δε! Μία ημέρα πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ., η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη δεν κατάφερε να δώσει στους Δημοτικούς Συμβούλους ούτε το Τεχνικό ούτε το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα!!! Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καλούνται να ψηφίσουν με κλειστά μάτια!

Βέβαια η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη δεν άργησε και πολύ να σχεδιάζει ένα Επιχειρησιακό Πρόγραμμα. Κανονικά έπρεπε να το είχε καταθέσει το 2011, ενώ μετά την τελευταία παράταση που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, έπρεπε να είχε ψηφιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2012. Εκπρόθεσμο; Αυτά είναι ενοχλητικές λεπτομέρειες για τον κύριο Δήμαρχο…

Ο προγραμματισμός, η οργάνωση, η τήρηση των νόμων και των προθεσμιών είναι άγνωστες λέξεις για τους «άρχοντες» της Ιάσονος. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι απευθείας αναθέσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΩΩΩΩΠΑ ΚΑΛΕ !!!
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΟΜΟΓΑΛΑΚΤΟΙ ΤΟΥ ,ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ,ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ?
    ΑΛΛΩΣΤΕ ,Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ,ΚΟΣΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ .ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ?
    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΛΑΜΠΑ ,ΔΕΝ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΡΥΠΑ ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΡΓΟ ?ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

  2. GIATI RE PAPAGALE 9:17 EXEIS NA MAS PEIS KATI NEO GIA TON GKIONI H PERIMENEIS KAI ESY NA MAS TA PEI TO AFENTIKO SOY POY TO PALEVEI KANA 2 XRONIA ALLA DEN EIDAME OYTE AKOYSAME TIPOTA????????????????????TA DIKA TOY NA DEIS TI GRIGORA THA TA MATHOYME KAI GELIA POY THA KANOYME!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog