Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

- Advertisement -

Είκοσι συλλήψεις, εξήντα προσαγωγές

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση έγινε στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας κατά τη διάρκεια της οποίας ελέγχθηκαν 108 άτομα, εκ των οποίων 85 Έλληνες και 23 αλλοδαποί, και 71 οχήματα.

Συνελήφθησαν…

20 άτομα και προσήχθησαν 60 (49 Έλληνες, 11 αλλοδαποί)

Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι:

– Εννέα Ρομά για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

– Τέσσερις Ρομά για απόπειρα κλοπής και απάτης σε βάρος ηλικιωμένης

– Τρεις αλλοδαποί, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος

– Δύο Έλληνες για καταδικαστικά έγγραφα

– Ένας αλλοδαπός που διέμενε παράνομα στην χώρα, σε βάρος του οποίου θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Συνελήφθη επίσης ένας 22χρονος Έλληνας γιατί μαζί με ακόμα ένα άτομο το οποίο αναζητείται αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από επιχείρηση στις Κεχριές Κορινθίας μία εξωλέμβια μηχανή σκάφους. Οι δύο συλληφθέντες είχαν επίσης διαπράξει ακόμα δύο περιπτώσεις κλοπών, στις αρχές και τα τέλη Ιανουαρίου 2013, στις Κεχριές και στα Λουτρά Ωραίας Ελένης Κορινθίας αντίστοιχα, όπου είχαν συνολικά αφαιρέσει τρεις εξωλέμβιες μηχανές και διάφορα εργαλεία.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημερα στο μπλογκ και σε ολους τους φιλους-ες !
    Εκτός απο αυτη την επιχειρηση εδω,η Ελληνικη Αστυνομια,εχθές,συνέλαβε και καποιους 20χρονους,οι οποιοι οπλισμενοι σαν αστακοι με πολεμικά τυφέκια,ειχαν διαπραξει ενοπλη ληστεια στην Κοζανη και εμπλεκονται με τρομοκρατικες οργανωσεις.Δοθηκαν στην δημοσιοτητα και οι φωτογραφιες τους.Δεν θα γινει καμμια αναρτηση στην σελιδα εδω ? Αυτό και αν ειναι θεμα που ενδιαφέρει !!!!
    Ευχαριστώ – Θωμας Φ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog