Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στενές επαφές της Χρυσής Αυγής με τους Γερμανούς νεοναζί

- Advertisement -

Η Χρυσή Αυγή έχει ενισχύσει τους δεσμούς της με τους Γερμανούς νεοναζί και προχωρά στην ίδρυση του δικού της “πυρήνα” στη Νυρεμβέργη, σύμφωνα με το “Der Spiegel”…

Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε πρόσφατα και συνέδριο στην πόλη αυτή της νότιας Γερμανίας.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η βαυαρική αστυνομία δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επαφές των νεοναζί με το ελληνικό κόμμα, και ανησυχεί καθώς οι Έλληνες της Γερμανίας αντιδρούν και οργανώνονται, προκειμένου να αποκρούσουν τις προσπάθειες των νεοναζί να προωθήσουν «τη βία, τις φυλετικές διακρίσεις και τον κοινωνικό κανιβαλισμό».

Εκπρόσωπος του βαυαρικού παραρτήματος του Ομοσπονδιακού Γραφείου για την Προστασία του Συντάγματος, μιλώντας στη διαδικτυακή έκδοση του Spiegel, υπογράμμισε ότι «η Χρυσή Αυγή έχει ένα διεθνές δίκτυο επαφών και έχει επαφές και με Βαυαρούς νεοναζί. Αυτές οι επαφές ενθαρρύνονται με αμοιβαίες επισκέψεις σε Ελλάδα και Γερμανία και με συναντήσεις σε διάφορες εκδηλώσεις ακροδεξιών οργανώσεων στην Ευρώπη».

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. http://www.youtube.com/watch?v=jP4mUMkEKFI&feature=player_embedded#t=0s
    Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ'' ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΑΧΜΕΤ ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ.

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑΖΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΩ ΜΑΖΙ….Χ.Α.

  2. Καλώς τον Ιδιώτη a.v.

    Idiotη a.v. δυστυχώς λεξικά αρχαίων και λατινικών της οξφορδης δεν έχουμε στο σπίτι, καθότι δεν είμαστε από αστική οικογένεια όπως εσύ. Επίσης δεν μπαίνω στο GOOGLE, που με παρότρυνες να μπω να ψαξω, γιατί μου έχουν πεί ότι είναι όργανο του Σατανά. Ετσι δεν μπορώ να βρω τι σημαίνει στα αρχαία το Ιδιώτης που με αποκαλείς. Εσύ πάλι, για κάποιο λόγο, κωλώνεις να μου εξηγήσεις τί ακριβώς σημαίνει.

    Κάτι καλό θα είναι πάντως, οπότε από δω και πέρα θα το χρησιμοποιώ και εγώ δίπλα στο όνομά σου, Ιδιώτη a.v.

    Μ.Ι.Π. (πρών Μ.Π.)

  3. Μ.Ι.Π. με απροσδιόριστο επίπεδο IQ ,ιδιώτης στην αρχαία Ελλάδα, ήταν ο πολίτης ο οποίος δεν ασχολούνταν με τα κοινά…φυσικά,επειδή όποιος δεν ήταν υπέρ της δημοκρατίας 9όπως εσύ,χουντολάτρη,ιδιώτη Μ.Π.,"ιδιώτευε"…κοινώς,έκανε ότι κάνει όποιος μένει μόνος του και τον περιφρονούν οι υπόλοιποι συμπολίτες του,όπως εσένα και τα φαντάσματα της χούντας που ξεπηδήσατε εδώ μέσα και μας κάνετε και ανώνυμα μαθήματα δημοκρατίας…φυσικά,η λέξη "ιδιώτης",ιδιώτη Μ.Ι.Π.,στην πορεία παραφθάρηκε και απέκτησε την έννοια που έχει η εθνική μας λέξη,που αρχίζει από μ….κατάλαβες ,επιτέλους ,ιδιώτη Μ.Ι.Π.;;;…άντε,κάνε μου και καθρεφτάκι τώρα…τόσο πολύ κωλώνω να στο πω,όπως είδες…χρυσαυγιτοχουντολάτρης,οπαδός του ΛΑ.Ο.Σ. ( ο τόνος στο ΛΑ,πάντα) και να μην ξέρεις τα βασικά για την αρχαία Ελλάδα…ντροπή,θα φας διαγραφή από την φάλαγγα – πυρήνα,πώς τα λέτε αυτά που τρέχετε και γαυγίζετε όλοι μαζί…

  4. ιδιώτης, και στις λατινογενής γλώσσες idiot, μία και μόνη ανθρώπινη ιδιότητα προσδιορίζει.
    αυτήν που ο μεγάλος Ρώσος συγγραφέας Ντοστογιέφσκι περιγράφει – αναλύει στο σπουδαίο βιβλίο του με τον τίτλο "Ο ΗΛΙΘΙΟΣ"

  5. Στη Βαυαρία βρίσκεται ένα από τα "κλειδιά" για την απελευθέρωση της Ευρώπης.
    Το Βαυαρικό Έθνος μπορεί να απαλλάξει εύκολα και γρήγορα τη χριστιανική Ευρώπη από τον άθεο γερμανικό "καρκίνο".
    Αν βάλεις ένα μεγαλόσωμο πρόβατο επικεφαλής μιας αγέλης λεόντων, το βέβαιο είναι ότι θα την οδηγήσει στον όλεθρο και την καταστροφή. Γιατί; …Γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ελπίδα επιβίωσης, όταν ο ηγέτης μιας αγέλης ανήκει σε διαφορετικό είδος από αυτό της ίδιας της αγέλης …Γιατί, όσο ισχυρό κι αν εμφανίζεται ένα πρόβατο, δεν μπορεί να "σώσει" τα λιοντάρια, καθώς δεν έχουν τις ίδιες εκείνες ανάγκες, των οποίων η κάλυψη οδηγεί στη "σωτηρία" τού είδους. Το πρόβατο έχει άλλες ανάγκες, άλλη διατροφή και άλλες συνήθειες από τα λιοντάρια. Ακόμα κι αν είναι πανίσχυρο, δεν αρκεί η έννοια της απλής ομοιότητας για να διασφαλίσει αυτά τα οποία διασφαλίζονται μόνον από την απόλυτη ταύτιση.

    Σε μια τέτοια περίπτωση το τέλος είναι κοντά, εφόσον η διαφορετικότητα των "ειδών" είναι τόσο καθοριστική, που αυτή τελικά θα "αποφασίσει" για το "μοιραίο". Γιατί όμως λέμε όλα αυτά τα "βουκολικά" σε ένα κείμενο για τη Γερμανία; Γιατί κάποιοι αφελείς έχουν αναγορεύσει τη σημερινή ηγεσία της Γερμανίας σε "εγγυητή" της ευρωπαϊκής ενοποίησης. Γιατί κάποιοι ιστορικά "αναλφάβητοι" έχουν εναποθέσει στη Γερμανία τις ελπίδες τους για την "επιβίωση" της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γιατί κάποιοι οπαδοί τής λογιστικής σκέψης θεωρούν ότι η Γερμανία είναι αυτήν, που, ως το ισχυρότερο οικονομικά κράτος της Ευρώπης, είναι η μόνη που μπορεί να οδηγήσει τα ευρωπαϊκά έθνη στη "σωτηρία".
    Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να είναι μια από τις μεγαλύτερες ιστορικές "μπαρούφες" όλων των εποχών. Η Γερμανία όχι απλά δεν μπορεί να σώσει την Ευρώπη, αλλά στην κυριολεξία είναι ανίκανη να σώσει τον εαυτό της. Στην καλύτερη γι' αυτήν περίπτωση είναι να κάνει ολόκληρη την Ευρώπη σαν τα "μούτρα" της και αυτό θα είναι η απόλυτη καταστροφή. Τι ακριβώς είναι αυτά γερμανικά "μούτρα" στα οποία αναφερόμαστε τόσο υποτιμητικά και τα οποία δεν θα θέλαμε να τα δούμε ποτέ "ζωγραφισμένα" στο ευρωπαϊκό "πρόσωπο"; ……http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/01/bayern-durch-alles.htmlhttp://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/01/bayern-durch-alles.html
    ΚΑΛΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ…..
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ…ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΙ….Χ.Α.

  6. φίλε 9:25,θα σε παρακαλούσα να προσέχεις…αναφέροντας στον ιδιώτη Μ.Ι.Π. την λέξη Ντοστογιέφσκυ,θα θεωρήσει ότι τον έβρισες !!!…Ιδιώτη Μ.Ι.Π.,αν η λέξη που έρχεται στο μυαλό σου και αρχίζει από Μ.,είναι μέγας ,μάγκας,μαχητής,δικαιολογείς ακόμα περισσότερο τον ορισμό του Ιδιώτη που σου αποδίδω…α,και μια και το θυμήθηκα : μόλις σου πέταξαν οι καθοδηγητές του Στόκου ,την καραμελίτσα των "επαναστατών – αστών",με χαρακτήρισες και μέλος της αστικής τάξης !!!…μέγα,μάγκα,μαχητή (ιδιώτη Μ.Ι.Π.),πιθανότατα στην ίδια τάξη ανήκουμε (μικρομεσαία και λίγο πιο κάτω),αλλά εσύ είσαι απόγονος του Λεωνίδα,εκεί είναι η διαφορά μας…και μιλάς εδώ μέσα,νομίζοντας ότι θα ακουστείς περισσότερο από το υπόλοιπο κοπάδι που είσαι μαντρωμένος…καλό βέλασμα,ιδιώτη Μ.Ι.Π.,σου εύχομαι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog