Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

- Advertisement -
Μόλις πριν λίγα λεπτά δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες 4 συλληφθέντων από την…

…συμμορία της πουστιάς, χωρίς photoshop!

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΛΕΞ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4 ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ
    ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ….
    Ο Δημήτρης Πολίτης είναι ο μόνος από τους τέσσερις συλληφθέντες που δεν έχει σημάδια κακοποίησης. Το ρετούς στη φωτογραφία του που δόθηκε μετά τη σύλληψή του, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε για να αφαιρεθεί από τον λαιμό του το χέρι του αστυνομικού που τον κρατούσε προκειμένου να φωτογραφηθεί, αφού η στάση του, όπως και των υπολοίπων, ήταν αρνητική……
    ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ……Χ.Α.

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ'ΝΑΙ….
    Αστυνομικοί σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο ένα ΙΧ όπου επέβαιναν δύο νεαροί και μία γυναίκα και τελικά βρέθηκαν μπροστά σε δύο οπαδούς – μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους όπλο και μαχαίρι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους» πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 18χρονο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη.

    Στο αυτοκίνητο πάντως δεν βρέθηκε κάτι που να τους συνδέει με την Χρυσή Αυγή, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα πρόκειται για γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Κορίνθου.

    Η σύλληψη των νεαρών έγινε το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι δύο νεαροί και μία 38χρονη γυναίκα με κατεύθυνση προς την Κορινθία. Στη γωνία Ιεράς Οδού και Καραϊσκάκη, ένα μπλόκο της αστυνομίας σταμάτησε το ΙΧ για έλεγχο και οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω στον 26χρονο ένα πιστόλι τύπου zastava οπλισμένο με 4 φυσίγγια. Στο αυτοκίνητο βρήκαν ένα πτυσσόμενο γκλομπ καθώς και ένας σουγιάς 14 εκατοστών. Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε ένας σουγιάς 13,5 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο γκλομπ και μια κουκούλα τύπου φουλ φέις. Η γυναίκα προέκυψε «καθαρή», αλλά στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης δύο κράνη μαύρου χρώματος χωρίς το πλαστικό κάλυμμα.

    Από την έρευνα προέκυψε πως ο 18χρονος στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έχει βάλει «πρωτοσέλιδο» τις συγκρούσεις χρυσαυγιτών – αστυνομίας έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου, όπου κρατούνται μετανάστες.
    ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ….Χ.Α.

  3. αυτή η είδηση αφιερωμένη στον Χ.Α
    "Πρωτοπαλίκαρα" της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο ήταν τελικά οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο στην Ιερά Οδό στις αρχές της εβδομάδας. Στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ο ένας εξ αυτών, ο 18χρονος Λ.Χ., έχει βάλει "πρωτοσέλιδο" τις συγκρούσεις χρυσαυγιτών – αστυνομίας έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου, όπου κρατούνται μετανάστες.

    Στην κατοχή του 26χρονου Π.Δ. και του 18χρονου Λ.Χ. βρέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη. Οι νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τμήμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν συμμετάσχει σε ποινικά αδικήματα. Τελικά, προέκυψε ότι πρόκειται για γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Κορίνθου που πρωτοστατούν σε ουκ ολίγες εκδηλώσεις της ακροδεξιάς οργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog