Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

4 λέξεις που θα αλλάξουν την τύχη σου το 2013

- Advertisement -

Mερικοί άνθρωποι μοιάζουν να έχουν γεννηθεί τυχεροί, ενώ κάποιοι άλλοι μια ολόκληρη ζωή νιώθουν να καταδιώκονται από την γκαντεμιά. Είναι όμως πραγματικά η τύχη, κάτι μοιραίο;
Και μπορούν να κάνουν κάτι οι γκαντέμηδες για να αλλάξουν τη μοίρα τους;…

Σύμφωνα με τον καθηγητή και κορυφαίο βρετανό ψυχολόγο Richard Wiseman, θεωρεί ότι αν θέλετε να είστε πιο τυχεροί στη ζωή σας πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να περιμένεις την καλή σου τύχη, που συχνά λειτουργεί σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Μετά πρέπει να δουλέψεις με την δική σου προσωπικότητα και να αρχίσεις να σκέφτεσαι και να δρας σας τυχερό άτομο.

Τέσσερις είναι οι λέξεις που πρέπει να βάλεις στο λεξιλόγιο σου τη νέα χρονιά:

Ευκαιρία: Οι τυχεροί άνθρωποι δεν είναι περισσότερο τυχεροί από τους περισσότερους, είναι όμως πιο γρήγοροι στο να εντοπίσουν την ευκαιρία και να την εκμεταλλευτούν. Σε ένα πείραμα που έκανε ο καθηγήτής Wiseman συμπέρανε ότι οι τυχεροί άνθρωποι είναι πιο χαλαροί και ανοιχτοί γι” αυτό μπορούν να δουν τις ευκαιρίες. Είναι κοινωνικοί που σημαίνει ότι έχουν ένα μεγάλο… πηγάδι από υποστηρικτές για να καλέσουν σε βοήθεια ή συμβουλή.

Αντοχή: Οι τυχεροί άνθρωποι συνήθως βλέπουν την καλή πλευρά της κακοτυχίας τους. Φαντάζονται πώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα και γι’ αυτό αισθάνονται καλύτερα και περισσότερο θετικοί , για το τι συνέβη. Γι’ αυτό να προσπαθείτε να μετατρέπετε το αρνητικό σε θετικό και άρα προς όφελός σας.


Ένστικτο: Οι άτυχοι άνθρωποι τείνουν να τρέχουν από τη μία δραστηριότητα στην άλλη και περιβάλλονται από θόρυβο και αποπροσανατολισμό που τους αποτρέπει από το να ακούσουν την εσωτερική τους φωνή. Οι τυχεροί άνθρωποι συχνά περνάνε κάποιο χρόνο χαλαρώνοντας για να σκεφτούν τι θέλουν από τη ζωή τους.

Αισιοδοξία: Οι γκαντέμηδες θεωρούν ότι το σύμπαν τους πολεμά έχοντας την νοοτροπία του θύματος όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Επίσης περιμένουν την κακοτυχία να τους συναντήσει. Οι τυχεροί άνθρωποι είναι αιωνίως αισιόδοξοι. Πιστεύουν ότι θα επιτύχουν και όταν αυτό δε συμβαίνει, έχουν την ικανότητα να διαχωρίζουν την αποτυχία με μία στάση του τύπου «δεν ήταν γραφτό να γίνει».

Αλλάξτε λοιπόν αντιμετώπιση και τα καλά είναι στο δρόμο σας!

the secret real truth

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog