Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Μέλη της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούσαν με όπλο, γκλοπ και μαχαίρια

- Advertisement -

Αστυνομικοί σταμάτησαν για έναν τυπικό έλεγχο ένα ΙΧ όπου επέβαιναν δύο νεαροί και μία γυναίκα και τελικά βρέθηκαν μπροστά σε δύο οπαδούς – μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους όπλο και μαχαίρι. Σύμφωνα με…

πληροφορίες του «Εθνους» πρόκειται για έναν 26χρονο και έναν 18χρονο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ένα πιστόλι τύπου zastava με τέσσερα φυσίγγια, πτυσσόμενα γκλομπ, σουγιάδες, κουκούλες και κράνη.

Στο αυτοκίνητο πάντως δεν βρέθηκε κάτι που να τους συνδέει με την Χρυσή Αυγή, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα πρόκειται για γνωστά μέλη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Κορίνθου.

Η σύλληψη των νεαρών έγινε το βράδυ της 5ης Φεβρουαρίου. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν οι δύο νεαροί και μία 38χρονη γυναίκα με κατεύθυνση προς την Κορινθία. Στη γωνία Ιεράς Οδού και Καραϊσκάκη, ένα μπλόκο της αστυνομίας σταμάτησε το ΙΧ για έλεγχο και οι αστυνομικοί εντόπισαν πάνω στον 26χρονο ένα πιστόλι τύπου zastava οπλισμένο με 4 φυσίγγια. Στο αυτοκίνητο βρήκαν ένα πτυσσόμενο γκλομπ καθώς και ένας σουγιάς 14 εκατοστών. Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε ένας σουγιάς 13,5 εκατοστών, ένα πτυσσόμενο γκλομπ και μια κουκούλα τύπου φουλ φέις. Η γυναίκα προέκυψε «καθαρή», αλλά στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης δύο κράνη μαύρου χρώματος χωρίς το πλαστικό κάλυμμα.

Από την έρευνα προέκυψε πως ο 18χρονος στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έχει βάλει «πρωτοσέλιδο» τις συγκρούσεις χρυσαυγιτών – αστυνομίας έξω από το στρατόπεδο της Κορίνθου, όπου κρατούνται μετανάστες.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. KAI EΓΩ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΟΠΛΟΦΟΡΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ………7 ΦΟΡΕΣ ΔΙΕΡΥΞΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ…..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ………..Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ……….ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ……….

    ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  2. Για τον ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Δεν το βλέπω σαν κακία εκείνο που εξηγείται πλήρως από την ΒΛΑΚΕΙΑ!

    Ξέρετε ότι σαν χθές έφυγε από τη ζωή ενας υπέροχος ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ; Τόσο συμαντικές ήταν οι αναρτήσεις τύπου:Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες ή αν είναι τα Στρούμφ είναι κομμουνιστές;η Τραγουδάς στο μπάνιο; η Θα ζήσεις περισσότερο και καλύτερα!η παίζουμε στοίχημα με τον Τάκη Παρασκευόπουλο η το Μαρία κάτι ξέχασες να φορέσεις…. από το να λέγατε κάτι μικρό μα πολύ μικρό για τον ΑΝΘΡΩΠΟ αυτόν;!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog