Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Μιχαλολιάκος φωτογραφίζεται στην Βουλή με Γερμανούς νεοναζί [εικόνα]

- Advertisement -

Οι Γερμανοί νεοναζί διαψεύδουν έμπρακτα τους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής, η οποία απαντώντας σε άρθρο του Spiegel είχε αρνηθεί ότι έχει σχέση με ξένες οργανώσεις και κόμματα, καθώς σε ιστοσελίδα τους δημοσεύουν φωτογραφίες με τον…

γραμματέα του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο εντός της Ελληνικής Βουλής και κάνουν εκτενή αναφορά στις επαφές τους με το ακροδεξιό κόμμα.

Η ιστοσελίδα Freies Netz Süd, βαυαρικό παρακλάδι του νεοναζιστικού Εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος της Γερμανίας, παραθέτει ένα εκτενές «οδοιπορικό» στελεχών του κόμματος κατά την επίσκεψή τους στην Αθήνα και δείχνουν εντυπωσιασμένοι από την συμμετοχή τους στην πορεία της Χρυσής Αυγής για τα Ιμια.

Δημοσιεύουν, μάλιστα, και φωτογραφίες που έβγαλαν με τον Νίκο Μιχαλολιάκο εντός της ελληνικής Βουλής, αλλά και με τον Ηλία Κασιδιάρη στα γραφεία της Χρυσή Αυγής.

Κάνουν λόγο, ακόμη, και για τις επαφές που είχαν με μέλη της Χρυσής Αυγής κατά το άνοιγμα του παραρτήματός της στη Νυρεμβέργη.

Υπενθυμίζεται ότι το γερμανικό περιοδικό Spiegel σε δημοσίευμά του είχε κάνει λόγο για ανησυχία των γερμανικών αρχών από τις επαφές της Χρυσής Αυγής με ακραία νεοναζιστικά στοιχεία στη Βαυαρία, ενώ είχε ακολουθήσει η οργισμένη αντίδραση του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου που τόνιζε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με ξένες πολιτικές οργανώσεις και κόμματα.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξερετε κατι, εμεις το ενα εκατομμυριο Ελληνες που στηριζουμε την Χρυση Αυγη δεν ειμαστε νεοναζι, οπως αρεσκεστε να μας συκοφαντειτε.

    Η σημερινη συκοφαντια σας παντως ηταν μια καλη ευκαιρια να ψαξουν στο internet και να βρουν οι αναγνωστες σας, την ΜΑΓΑΛΕΙΩΔΗ συγκεντρωση της Χ.Α. για την επετειο των Ιμιων. Πανω απο 10000 κοσμος και κανενα καναλι δεν εδειξε και δεν ειπε τιποτα. Αντιθετα εκεινη την μερα το MEGA εδειξε στις ειδησεις μια συγκεντρωση 50 απλυτων…

    Γι αυτο τα τελευταια γκαλοπ μας δινουν 15%, γιατι ο κοσμος τα βλεπει ολα αυτα.

    Μ.Ι.Π.

  2. Iδιώτη Μ.Ι.Π.,ΜΑΓΑΛΕΙΩΔΕΣ(!!!) είναι και το Sieg Heil γραμμένο στο ξερό του ενός βουλευτή της φωτογραφίας (που δεν είναι κι αυτός νεοναζί,θα μας πεις)…απλά,έφεραν τπυς ορίτζιναλ,για να βρωμίσει ακόμα περισσότερο η ελληνική βουλή…και χαλάρωσε,400.000 ψηφίσατε,μην έχετε παραισθήσεις από την προπαγάνδα,δεν ξαναέγιναν εκλογές από τότε…

  3. όχι ρε 30% πήρατε με τους νεοναζί όλης της Ευρώπης τρομάρα σας, αλλά κάντε τέτοια και θα δείτε τι πάτο θα πιάσετε, καλά που ζει ακόμα η γερουσία της δεξιάς και σας ψηφίζουν

  4. ΟΙ παππούδες και οι πατεράδες συνεργάτες των ΝΑΖΙ στην κατοχή και τα παιδιά και εγγόνια με τους νεοναζί το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει. Οι μάσκες πέφτουν.Οι παππούδες των ξανθών στη φώτο δεν έκαψαν τα Καλάβρυτα και το Δίστομο;

  5. Μ.Π. ΗΤΑΝ 30000 ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΟΝ….
    Περίπου 600 μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων, φοιτητικών συλλόγων, λαϊκών συνελεύσεων αλλά και πολιτικών φορέων -ανάμεσά τους ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ- συμμετείχαν στην αντιφασιστική – αντιρατσιστική συγκέντρωση που πραγματοποίηθηκε σήμερα το μεσημέρι στη συμβολή των λεωφόρων Κηφισίας και Αλεξάνδρας, ενάντια στο άνοιγμα των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ……………………..Χ.Α.

  6. Την κουκούλα την φόρεσαν χιλιάδες, επίσης και πολλές χιλιάδες ήσαν στα Τάγματα ασφαλείας στην κατοχή . Και στην Τουρκοκρατία χιλιάδες Τούρκεψαν και χιλιάδες ήσαν στα αρματολίκια των Αγάδων και των Πασάδων. Αυτά για την Ιστορία.

  7. Σε μία χώρα της ΠΛΑΚΑΣ, που δε λειτουργεί τίποτα θεσμικό – με χειρότερη τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, διεφθαρμένοι πολιτικοί, κρατικοδίαιτη ελίτ, μιντιάρχες, κλπ. – μόνο η ΟΜΕΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ λειτουργεί άψογα και οι σιγαστήρες εν καιρώ ειρήνης … όλα μπορούν να συμβούν… ακόμη και ΕΜΦΥΛΙΑ σύρραξη για να μπορεί να ελέγχει την εξουσία η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΙΤ του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…
    εδώ τους πιάσανε με τη γίδα στη πλάτη – ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΤ και κάνουν τα πάντα… για να μη βγουν οι διαπλεκόμενοι φίλοι, κουμπάροι….
    δυστυχώς ο λαός έχει χαμηλό πολιτικό και πολιτισμικό επίπεδο… και δεν μπορεί να ανακόψει τον κατήφορο…. σε κορυφαία ζητήματα βρίσκεται στον καναπέ… αυτόν που έχει ακόμα….

  8. Κυριοι άσχετοι "επαναστατες" του πληκτρολογιου,να ειστε πιο προσεκτικοι αλλη φορά: Για την παραπανω φωτογραφία,εχει βγαλει επισημη ανακοινωση η "Χρυση Αυγη",στην ιστοσελιδα του Κομματος,την οποία παραθέτω: (http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthsh-stis-geloiothtes-peri-diasundesewn-me…-neonazi-binteo#.URaRZB3CaSp)
    Και χαλαρώστε και λιγο ολοι οι "περίεργοι",που μόνο την ζήλια σας δειχνετε για την ταχυτατη ανοδο της "Χρυσης Αυγης" – οσοι δεν γνωρίζετε τον ακριβη αριθμό των ψηφοφόρων του Κόμματος,το οποιο,συμφωνα με όλα τα τελευταια "γκαλοπ",ειναι πλέον 3ο Κόμμα στην Βουλή,και πιθανά και 2ο ή και πρωτο,αν συνεχισουν τις γκαφες και τις γελοιοτητές τους,οι ΤΣΙριζο-διαφοροι,μην γραφετε οτι κατεβαζει το φτωχό μυαλό σας !!!!
    Καλό Σ-Κ σε ολους.
    Θωμάς Φ.

    (Σε ότι αφορά την πορεία των Ιμίων,επειδη και εγω ημουν παρών,πρεπει να ηταν πανω απο 50.000 κόσμος γιατι ευτυχως,το μεγαλυτερο ποσοστο των Ελληνων,εχει ακόμη αξίες !!! Αυτό δηλαδη που φοβαται η μειονότητα της αριστερης "αλητείας" !!!)

  9. Προσπάθησε λίγο ακόμα, γράφε-γραφε για νουμερα θα το φτασετε κάνα εκατομμυριο,και θα αποπροσανατολησετε τη συζήτηση, πηγαίνοντας την εκεί που θέλετε…
    Στο σχολειο κάνατε κοπανα και διαβαζατε με τους φιλους σας το mein kampf και τα απομνημονεύματα του γκαιμπελς…

    Ρε μαζευτειτε γιατί εκτίθεσται επικυνδυνα…

  10. Ειμαστε ηδη ενα εκατομμυριο! Γι αυτο ο Benny εχει πανικοβληθει και ζητησε να μην προμετρωνται οι εδρες της Χρυσης Αυγης στην Βουλη !!!!… Χουντα κανονικη δηλαδη: βασανισμοι (βλ. βασανισμο των …παιδιων με τα …καλασνικοφ) και η βουληση του Λαου στα @@ μας (βλ. δηλωσεις Benny για εδρες Χρυσης Αυγης). Ποια η διαφορα απο την επταετια;

    Βenny, αυτο μονο να ξερεις: συντομα θα κανεις παρεα στον φιλο σου τον Ακη στην φυλακη.

    Μ.Ι.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog