Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΣΟΚ!Δήμαρχος στην Κορινθία χρωστάει και δεν πληρώνει;

- Advertisement -

Απίστευτη επώνυμη καταγγελία έφτασε στο Loutrakiblog  για δήμαρχο παραλιακού δήμου της Κορινθίας  ο οποίος φέρεται να χρωστά μισθούς σε κοπέλα που απασχολούσε στο επαγγελματικό του γραφείο του και ….

σύμφωνα με την καταγγέλουσα,η οφειλή είναι  πάνω από 12000ευρώ,για την ακρίβεια 12600ευρώ!

Nα ενημερώσουμε τους αναγνώστες ότι η καταγγέλουσα δεν επιθυμεί προς το παρόν την δημοσιοποίηση των στοιχείων της ή την αποκάλυψη του ονόματος του δημάρχου καθ’ότι είναι αρκετά στεναχωρημένη-απογοητευμένη με την άσχημη και αδικαιολόγητη συμπεριφορά του δημάρχου προς το πρόσωπό της αφού η επαγγελματική τους συνεργασία διήρκεσε για 20 ολόκληρα χρόνια!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον η καταγγέλουσα δεν θα ”βγεί” να τα πει στον αέρα για το τι έχει συμβεί  και βέβαια να προβεί σε αποκαλύψεις..

Να σημειώσουμε τέλος, ότι το θέμα με την διεκδίκηση των δεδουλευμένων της κοπέλας έχει προχωρήσει αρκετά και στις 4 Μαρτίου θα εκδικαστεί η πρώτη από τις δύο αγωγές που έχει καταθέσει η καταγγέλουσα για να πάρει τα λεφτά της…

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ειμαι ο 12:47 και ξηγιεμαι στα ισια

    1:11μμ πρεπει να εισαι ενας απο τους 40,50 νοματαιους που διαβαζουν τον μπιθικεν δημοσιογραφο η ο ιδιος ο δημοσιογραφος
    -αληθεια τι εγινε με τους ρωσους που επαιρναν το ξενοδοχειο του καζινο?αρε προβατα,,,, και για απαντηση μου χρησιμοποιω την απιθανη αναρτηση που εχω στα αγαπημενα μου απο μιφι
    http://www.loutrakiblog.gr/2012/10/blog-post_8895.html

    απαιτω αναρτηση λουτρακιμπλογκ-δεν βριζω

  2. πόσο υποκριτές και φαρισαίει είσαστε το γεγονός αυτό υφίστατε απο πέρσι και κατατέθηκε και μύνηση αλλά μετα απο το κλάμα του [ κυρίου ] και την υποσχεσή του να επανορθώσει δεν έγινε αλλά προσπαθούσε να σπιλώσει το εν λόγο άτομο , απασχολούσε και δεύτερο ατομο- συνεργάτη που το φέσοσε και έφυγε τρέχοντας ρίχνοντας ανάθεμα πίσω του.
    Μπράβο ΜΙ-ΦΙ εστω και με καθυστέρηση ενός έτους ανάρτησες την είδηση!!

  3. μηχανολογος μηχανικος ειναι ο εν λογω δημαρχος!
    2 τετοιοι υπαρχουν ως δημαρχοι στην Κορινθια!
    ελπιζω το σχολιο μου να δημοσιευθει κυριοι διαχειριστες και να μην το σβησετε, δεν λεω ονομα εξαλλου!

  4. …..ΑΚΗ ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ.Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΙ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ? ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΑΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ…..

  6. ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΟΛΟΥΣ …..ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ….!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ….ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.. Μ.Φ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ …ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ..ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ…ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ !!!

  7. τιποτα δεν μενει κρυφο ερχετε η ωρα που βγενη η αληθεια ολοι ξερομε το δηθεν καλοσυνατο προσωπο του δημαρχου μαςη κοπελα λεει αληθεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog