Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

SPA Λουτρακίου:132000 ευρώ το χρόνο για δυο υπαλλήλους!

- Advertisement -

Του conpater:Αφου εφτασε η ωρα να κατασχεθει και το SPA,θα ηταν φρονιμο νομιζω να πουμε και δυο λογια για τις μισθοδοσιες των εργαζομενων εκει..Και δεν μιλαω για αυτους των 650 ευρω,αλλα για δυο συγκεκριμενους υψηλομισθους με συνολικο ΚΑΘΑΡΟ εισοδημα μηνιαιως 11.000 ευρω !!!    7.000 και 4.000 ευρω για να τα κανουμε και πιο απλα τα πραγματα….
132.000 ευρω για ΔΥΟ ατομα που εχουν την ευθυνη της ευρυθμης λειτουργιας του SPA… Το που κατεληξε το SPA το ειδαμε…!!!   Με 100.000ρικα,εχεις παρει εναν manager,και για να τα παρει και του χρονου,του λες φερε μου “πισω” οχι μονο τα δικα σου αλλα στο θελω και 200.000 ευρω καθαρα εσοδα για την επιχειρηση.Κοψε τον κωλο σου,δεν ξερω τι θα κανεις,αμα θες και του χρονου τα 100 χιλιαρικα σου με νεο συμβολαιο,αυτοι ειναι οι οροι.       7.000 κυριοι,δεν παιρνει ο γενικος διευθυντης σε καμια απο τις 4 πρωτες ( σε πωλησεις ) εταιριες εμποριας καυσιμων. !!! 4.000 παιρνει ΚΥΡΙΟΙ,ο αναπληρωτης διευθυντης σε καποιες  απο αυτες τις εταιριες,αμα πιασει τους στοχους που του εχουν θεσει.  Εδω,μοιραζαμε απλοχερα τα χιλιαρικα για να λεμε οτι κατι κανουμε,για να μην πω τιποτα χειρωτερο…!!!  Ολοι ασελγησαν κατα της ΔΑΕΤ (και πρωην ΑΤΕΚΛ),γιατι πολυ απλα ηταν μια ανωνυμη επιχειρηση.Οτι ηθελαν χρεωναν,οπου ηθελαν εδειναν δουλειες.Και παντα με τιμολογια και παραστατικα.Νοικοκυρεμενα πραγματα.Να βγουν και να πουν,ποσοι Λουτρακιωτες πηραν εστω και μια δουλεια απο την ΔΑΕΤ.!!! Ολοι,οσοι ησαν προεδροι  και οσοι συμμετειχαν στα διοικητικα συμβουλια ΞΕΡΟΥΝ…..Για αυτο δεν υπαρχει μεχρι τωρα καμια μηνυση.Αφου ολοι ΞΕΡΟΥΝ και ολοι ειναι “ενημερωμενοι”….για την ΧΡΥΣΗ ΓΟΥΡΟΥΝΑ.!!! Αυτα τα ολιγα προς το παρον…και θα εχει και συνεχεια.Να`στε σιγουροι….!

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πολύ σωστός conpater, ευτυχώς έστω και στο παραπέντε και πιο πολύ λόγω μηνμονίου και ενιαίου μισθολογίου αυτα πάνε απο εκει που ήρθαν, κομμένα τα νταβαντζιλίκια και οι κολητοι με τους παχηλούς μισθους…

  2. ναι τα στελεχη του ΣΠΑ και της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ σου φταινε τωρα εσενα! οταν για χρονια εκαναν εργα και αλλαζαν την εικονα της πολης και οτυ δημου γενικοτερα που ηταν σαν του Χιλιομοδιου ηταν καλοι, τωρα ειναι κακοι!!!
    οσο για τα παραστατικα που λες, προσεξε μη βρεις τον μπελα σου γιατι αφηνεις υποννοιες για αλλα πραγματα…

  3. ΝΑΙ Ε? ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ CONPATER ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ?
    ΘΕΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ?
    ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ)
    ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ, ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ, ΞΥΛΟΥΡΓΟΙ, ΚΤΙΣΤΕΣ, ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ? ΘΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ?
    ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΕΣ?
    ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (SECURITY, ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ, ΚΛΠ.)
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ!

  4. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ!!!ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ????ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ..ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΥΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ< ΕΓΚΡΙΤΟΣ>ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ!!!!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ….

  5. ΓΙΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ 4.04 ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑ!!!!!!ΤΟ ΣΠΑ ΑΠΟ 11.500.000 Ε ΠΗΓΕ 20.000.000.Ε ΠΑΡΑ ΚΑΤΙ…ΤΟ ΚΕΠ ΑΠΟ 55Ο.ΟΟΟ Ε ΠΗΓΕ 1.55Ο.000 Ε ΚΑΤΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΠΙΣΙΑ 2.500.000 ΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΠΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΚΙΝΑ ΚΑΤΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑΚΙ 7.000.000 ΕΥΡΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΡΝΤΕΒ!!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!!!!!!!!

  6. Καλά ρε 4:04, απ' όσα γράφει το post, το πρόβλημά σου είναι ότι αφήνονται υπόννοιες για άλλα πράγματα? Ρε δεν πάμε καθόλου καλά. Τα golden boys δεν σε ενοχλούν? Το ότι σε 15 χρόνια το καζινο πλήρωσε στην ΔΑΕΤ 135 μύρια ευρώ και απλά αλλάξαμε λίγο την εικόνα του Χιλιομοδίου τρομάρα μας, δεν σε ενοχλεί? Μα καλά έτσι δουλεύει το γραφείο τύπου, με τέτοιους "προβληματισμούς" και υφέρπουσα τρομοκρατία?

  7. Πιστευετε οτι υπηρχαν ολα αυτα τα χρονια ή εξακολουθουν να υπαρχουν (πριν τις περικοπες μισθων που εγιναν πριν μερικους μηνες) εργαζομενοι στη ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ με μηνιαιο μισθο 4, 5, 6, 7 χιλιαρικα και μαλιστα ΚΑΘΑΡΑ?
    Γιατι δεν ζηταει ο συντακτης του ποστ απο τη ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ να το επιβεβαιωσει ή να το διαψευσει???
    γιατι δεν βγαζει ο συντακτης και τα ονοματα των εν λογω υπαλληλων? μηπως γιατι δεν υπαρχουν?
    Καλες οι εντυπωσεις αλλα μεχρι ενος σημειου…
    Ευχαριστω για τη δημοσιευση, ενας συμπολιτης

  8. Τι αθλιότητες και τι ψέμματα είναι αυτά που γράφεις ρε conpater;
    Την ανικανότητα του Δημάρχου σου και των σύν αυτών που στα χέρια τους κλείνει το ΣΠΑ προσπαθείς να την καλύψεις με λάσπη και ψέμμα;
    Παπαγάλε της πεντάρας;
    Ετσι σου πανε να λές;
    Φταίνε οι εργαζόμενοι που ποτέ δεν είδαν τέτοιους μισθούς;
    Αυτά τα ψέμματα που γράφεις αντικατροπτίζουν την ανήθικη δημοτική αρχή που υπερετείς.
    Αλλά όση λάσπη και να ρίξετε τις τεράστιες ευθύνες που έχεται δεν θα τις αποφύγετε..
    Δεν μου λές ρε παπαγάλε για τα 5 χιλάρικα του νομικού συμβούλου που αμοίβεται απλώς για να υπάρχει και είναι συγγενής και προσωπική επιλόγή του Δημάρχου γιατί δε λές τίποτα;
    Τα μεροκάμματα των εργαζομένων σε πειράξανε;
    Δεν υπάρχουν πουθενά ρε αυτοί οι μισθοί που αναφέρεις ΨΕΥΤΗ και αχρείε….
    Αντε μην ανοίξω το στόμα μου και τα βγάλω όλα τα απλυτα στη φόρα……

  9. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ? ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ Σ.Π.Α
    1 ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ( ΠΑΠΠΑ Κ ΑΛΛΟΥΣ )
    2 Ο ΔΕ ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΤΟΥ Δ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΕΙ ΧΟΥΝΤΑΣ
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

  10. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΤΡΩΓΟΣΑΣΤΕ ΕΤΣΙ!!! ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΙ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

  11. λαικό δικαστηριο εγινε παλι το μπλογκ. Υπηρχαν τετοιοι μισθοι στο ΣΠΑ, μεχρι προτεινος ομως, μεχρι την εφαρμογη του ενιαιου μισθολογιου στον ευρυτερο δημοσιο τομεα, καποιοι παραιτηθηκαν απλά επειδη δεν θα τους επερναν πια. Δεν χρειάζονται ονοματα στην τελική δεν δουλέύουν και χίλια άτομα εκει μέσα. και Δεν ειναι τα ΣΠΑ, είναι η ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ που διαχειρίζεται τα περιουσιακα στοιχεια του Δήμου.

  12. Φιλε 10:49 ΠΟΤΕ δεν υπηρχαν τετοιοι μισθοι στη ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ (πρωην ΔΑΕΤ, πρωην ΑΤΕΚΛ), ουτε πριν τις περικοπες, ουτε και τωρα!!! ουτε καν στα μισα των χρηματων (μικτες αποδοχες) που αναφερει ο conpater δεν υπηρξαν μισθοι και ο οποιος θελω να πιστευω οτι δεν εξυπηρετει καποιες σκοπιμοτητες με την εν λογω αναρτηση!
    οποιος τα διαδιδει αυτα ειτε το κανει απο αγνοια, ειτε για σκοπιμοτητα για να πεταξει τη μπαλα στην κερκιδα και να αποπροσανατολισει τον κοσμο!
    Οσοι δε απο τα στελεχη παραιτηθηκαν και οσοι σκεφτονται και τωρα να πραξουν το ιδιο, το εκαναν προφανως και για το οικονομικο, αλλα μη σου διαφευγει και το μπαχαλο που επικρατει στην εταιρεια 1 χρονο τωρα, με την αλλαγη 3 αντιπροεδρων… αυτο και μονο κατι λεει!
    ευχαριστω για την φιλοξενια.

  13. Εχετε την δυνατοτητα ΟΛΟΙ,να απευθυνθειτε στις Οικονομικες Υπηρεσιες του δημου και να ζητησετε τα ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ των παραστατικων,οταν ζητηθηκε απο τον δημο να "συμβαλει" στην μισθοδοσια των υπαλληλων της ΔΑΕΤ.Πριν 3-4 μηνες εγινε αυτο και εφριξαν ολοι εκει κατω…..Ολα τα αλλα ειναι παπαρολογιες.Ζητηστε τα,δειτε τα και τα λεμε μετα…..

  14. δεν εγινε ποτε αυτο που λες conpater!
    αυτο που ζητηθηκε απο τη ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ ηταν χρηματα για την πραγματοποιηση αυξησης κεφαλαιου!
    σε παραπληροφορουν και παιζεις προφανως χωρις να το θελεις το παιχνιδι τους!
    δεν υπαρχει διαδικασια οπως την περιγραφεις, δηλαδη να παει ο Δημος και να πληρωσει τη μισθοδοσια ενος αλλου νομικου προσωπου! νομιζω οτι εκτιθεσαι με οσα γραφεις!
    φιλικα στο λεω!

  15. ναι ρε. ψεμματα λεει, ολα εγιναν με πληρη διαφανεια, καμια ρεμουλα δεν εγινε, το Λουτρακι εγινε Μοντε Καρλο και ολοι οι επαγγελματιες της πολης τρωμε με χρυσα κουταλια απο την τρομακτικη αυξηση της τουριστικης κινησης. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ δημοτικοδιαιτοι παπαγαλοι!!!. συντομα δεν θα ξερεται που να κρυφτειται. το παρτυ τελειωνει σιγα σιγα.

  16. Eσυ 11;28 γιατί σκούζεις; έμεινες απέξω απο το πάρτυ και σε έφαγε η ζήλεια;; Νηστικούλης έμεινες η μήπως σου φάνηκαν λίγα αυτά που έφαγες και θέλεις περισσότερα;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog