Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γενετιστής αναζητεί μητέρα να γεννήσει παιδί Νεάντερταλ!!!

- Advertisement -

Ένας γενετιστής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ αναζητά μια γυναίκα για να γεννήσει το παιδί ενός Νεάντερταλ!…

Ο Τζορτζ Τσερτς υποστηρίζει ότι έχει καταφέρει να απομονώσει DNA του ανθρώπου του Νεάντερταλ, από απολιθωμένα οστά και ότι το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει έναν κλώνο, είναι η γυναίκα που θα τον κυοφορήσει!

Σε αντίθεση με την κοινή πεποίθηση, ο Τσερτς πιστεύει ότι οι Νεάντερταλ ήταν πολύ εξελιγμένα όντα και ότι η «αναγέννησή» τους θα είχε οφέλη για την ανθρωπότητα.

«Η κρανιακή τους κοιλότητα ήταν μεγαλύτερη από τη δική μας. Γι’ αυτό πιστεύω ότι μπορεί να ήταν πιο έξυπνοι από εμάς».

PERIERGA

Σ.Σ. “Το μέγεθος του κρανίου των Νεάντερταλ προγόνων μας, έδινε την ιδιαιτερότητα ουσιωδών χαρακτηριστικών στην ζωή αυτών των προανθρώπων. Η ομιλία τους λόγω φυσιολογίας τους ήταν σχεδόν αδύνατη και η έκφραση γινόταν με ήχους – φθόγγους και γλώσσα σώματος και νοηματική. Ωστόσο, ο μεγάλος εγκέφαλός τους, βαρύς επάνω στους ώμους τους, σε έναν σχεδόν ανύπαρκτο λαιμό, τους εξασφάλιζε μνήμες αρχέγονες, οι οποίες διασφάλιζαν γνώσεις που πήγαιναν πίσω στην απαρχή του ανθρώπινου γένους και μεταφέρονταν από γενεά σε γενεά.

Για παράδειγμα η γιάτρισσες της “Φυλής” ήταν κληρονομικό αξίωμα. Ο λόγος ήταν ότι χρειαζόταν μόνο μια υπενθύμιση από την μάνα στην κόρη για να αποκτήσουν τις τεράστιες γνώσεις που είχαν οι γιατροί της φυλής τους.”

Πληροφορίες που μας μεταφέρονται από την σειρά βιβλίων της Jean M. Auel “Τα Παιδιά της Γης”.
Ένα 6τομο πόνημα της συγγραφέως με αξιόλογη συλλογή πληροφοριών από έγκριτους ανθρωπολόγους, ιστορικούς και αρχαιολόγους.

Ένα αριστούργημα της σύγχρονης λογοτεχνίας που προσφέρει πολύτιμα στοιχεία μέσα από ένα ιστορικό μυθιστόρημα. Είναι μια κρυφή ματιά στον τρόπο ζωής και εξέλιξης των προγόνων του ανθρώπου όπως τον γνωρίζουμε σήμερα (;). Αξίζει να το διαβάσετε… Α.Ρ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog