Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Tην ”ψώνισε” και η Μανωλίδου:Είμαι το πρότυπο της κλασικής Ελληνίδας μητέρας”

- Advertisement -

Η μαέστρος δήλωσε μιλώντας στα “Κορίτσια για σπίτι” πως στο ρόλο της νοικοκυράς είναι πολύ απλή και ότι είναι ένα κορίτσι για… σπίτι. “Είμαι το πρότυπο της κλασικής Ελληνίδας μητέρας”, τόνισε….

Η ίδια εξήγησε πώς όταν η ίδια άρχισε να γίνεται στο ευρύτερο κοινό μέσα από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, μίλησε στα παιδιά της τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης.
“Στην αρχή χρειάστηκε να μιλήσουμε στα παιδιά για την δημοσιότητα, περισσότερο με εμένα παρά με τον Άδωνι. Εμένα δεν με ήξεραν στην αρχή, και εγώ δεν ήξερα από τηλεόραση. Αλλά όταν ήρθε η ώρα τα παιδιά να μάθουν μερικά πράγματα, τους μίλησα. Αυτό που χρειάστηκε περισσότερη συζήτηση ήταν οι ερωτήσεις που έκαναν οι συμμαθητές τους. Για το πώς θα διαχειριστούν τις συζητήσεις στο σχολείο. Πήγαινα και έπιανα τα άλλα παιδιά και τους μίλαγα”, εξήγησε.
Η Ευγενία Μανωλίδου επανέλαβε ότι δεν της λείπει η τηλεόραση καθώς βρίσκεται σε εκπομπές ως guest. “Δεν έχω μετανιώσει για κάτι, γιατί ήμουν αυθόρμητη. Τι να μετανιώσω; Που ήμουν αυθόρμητη; Πρέπει εκείνοι να μετανιώσουν εκείνοι που συνεχώς με κατηγορούσαν για πράγματα τα οποία έκανα πραγματικά από άγνοια, ούτε ήθελα να προκαλέσω”.
Τέλος, δήλωσε πως δεν παρακολουθεί τηλεοπτικές εκπομπές εκτός αν είναι καλεσμένος ο σύζυγός της. “Κατά καιρούς τον παρακολουθώ, αλλά όχι συνέχεια. Παλαιότερα του έκανα μερικά σχόλια γιατί δεν ήξερα από τηλεόραση, τώρα που κατάλαβα τι γίνεται, απλά δεν του λέω τίποτε, θέλω να είναι καλά και να λέει αυτά που θέλει”, κατέληξε.

*cosmo.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog