Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

71.000 ευρώ σε φοιτητές από τη Μητρόπολη Κορίνθου

- Advertisement -

Με το ποσό των 71.000 ευρώ ενισχύθηκαν 71 φοιτητές από την Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου. Συγκεκριμένα χθες στο Γηροκομείο Ανδρών Κορίνθου «Το έργον του Αποστόλου Παύλου» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση Οικονομικής Ενισχύσεως – Προικοδοσίας Φοιτητών…
Δόθηκε το ποσόν των 71.000,00 Ευρώ σε Βιβλιάρια των 1.000,00 ευρώ σε 71 παιδιά της Ιεράς Μητροπόλης.. Εφέτος για πρώτη φορά ενισχύθηκαν φοιτητές – φοιτήτριες της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας, αφού οι επιταγές της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας, όπως έχουν διαμορφωθεί από την Οικονομική κρίσι που μαστίζει την Χώρα μας, επιβάλλουν άμεση και όχι μελλοντική στήριξη, όπως οι «Προικοδοτήσεις» που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Η επιλογή των παιδιών – φοιτητών έγινε από τις Ενορίες και τις 13 Αρχιερατικές Περιφέρειες της Ι. Μητροπόλης με κριτήριο την άμεση ηθική στήριξη του ιερού θεσμού της οικογενείας και την ανάγκη οικονομικής στηρίξεως, έχοντας την συναίσθηση ότι και δεκαπλάσια να ήσαν τα χρήματα πάλι δεν θα ήταν αρκετά να καλύψουν τις ανάγκες όλων των φοιτητών.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπάρχουν και άλλες μέθοδοι για να ενισχύει η εκκλησία τους νέους, όπως για παράδειγμα η αποπομπή των συνταξιούχων και των διπλοθεσίτων από τα αναλόγια των ναών με αντικατάση τους και πρόσληψη νέων – ανέργων.

  2. ΕΔΩΣΑΝ 4.500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ 20 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ !

    Η αναισθησία και η προκλητικότητα της εξουσίας έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο .

    Σε μια εποχή που δοκιμάζεται σκληρά ο Ελληνικός λαός ,σε μια εποχή που οι συνάνθρωποι μας ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών για να βρουν τροφή(δείτε εδώ) ο Δήμος Κορινθίων χρηματοδοτεί με 4.500 ευρώ εκδήλωση στην oποια παραβρέθηκαν όλα κι όλα 20 άτομα !

    Οι 4.500 ευρώ αντιπροσωπεύουν έξοδα για κέτερινγκ-προσκλήσεις και πλακέτες
    Και ψηφίστηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο με μειοψηφήσαντες μόνο τους 3 συμβούλους της Κίνησης Πολιτών.

    Στην εκδήλωση συμμετείχε ενεργά η Εκκλησία της Κορίνθου με τον προκαθήμενο της Μητροπολίτη Διονύσιο να ομιλεί και να βραβεύει τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς με ειδικές πλακέτες.

    Όχι πως δεν τιμούμε και δεν σεβόμαστε τον ρόλο και την προσφορά των εκπαιδευτικών αλλά θα θέλαμε να πληροφορηθούμε από την Δήμο Κορινθίων και την Μητρόπολη Κορίνθου ,πόσες ανάλογες εκδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν για να τιμηθούν οι συνταξιούχοι αγρότες ,οι συνταξιούχοι οικοδόμοι , οι συνταξιούχοι μεροκαματιάρηδες γενικώς και δεκάδες ακόμα κατηγορίες συνταξιούχων συμπολιτών μας.

    Έξω από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για μια ακόμα φορά ο “δημοτικός μάγειρας” στον οποίο -ως είθισται- είχε γίνει ανάθεση για το κέτερινγκ ,ξεφόρτωνε μπροστά στο έκπληκτα μάτια εκατοντάδων συμπολιτών μας που κυκλοφορούσαν στην ευρύτερη περιοχή την πραμάτεια του για την δεξίωση………Χ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog