Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κατάσχεση στο Spa Λουτρακίου;

- Advertisement -

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κλητήρες έχουν μεταβεί στο Yδροθεραπευτήριο Λουτρακίου με εντολή κατάσχεσης όλων των κινητών περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης…

Η εντολή κατάσχεσης είναι η δεύτερη ενέργεια της εταιρείας ”Αλέξανδρος Τεχνική”μετά την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών που είχε πραγματοποιηθεί πριν από 10 μέρες περίπου και όλα δείχνουν να σφίγγει και άλλο η θηλιά για το μέλλον της επιχείρησης.
Περισσότερα σε λίγο..
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ετσι ειναι οπως το γραφετε! απο το πρωι γινεται κατασχεση των κινητων πραγματων και στοιχειων παγιων της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ, χωρις σε πρωτη φαση να τα απομακρυνουν απο τον χωρο! αυτο θα γινει με βαση τη νομοθεσια σε 15 ημερες και μετα απο σχετικη προκηρυξη στις τοπικες εφημεριδες για τη διενεργεια του σχετικου πλειστηριασμου! Δυστυχως ηρθε το τελος για το ΣΠΑ! Να δω τι εχει να πει ο 1ος πολιτης της πολης, οταν πριν λιγες μολις ημερες σε τοπικο ραδιοφωνικο σταθμο "εσκιζε τα ρουχα του" οτι δεν υπαρχει καμμια κατασχεση για το ΣΠΑ…
    ευχαριστω για την φιλοξενια, ενας σκεπτομενος συν-δημοτης σας

  2. Καλά αυτός (ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ακόμα και σήμερα δήλωσε επί τόπου του ΣΠΑ, ότι ο εργολάβος ήρθε απλά για μία "καταγραφή"…
    Αλήθεια κε ΔΗΜΑΡΧΕ, αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα, γιατί βρισκόταν επί τόπου του ΣΠΑ και πέραν εσού και ο Δικηγόρος της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ? τι είχε να φοβηθεί από μία απλή "καταγραφή"? Επίσης αφού ήταν μία απλή "καταγραφή", γιατί δεν πήγαν να καταγράψουν και τα πάγια στοιχεία-κινητά πράγματα και των διπλανών κτιρίων, ξενοδοχείων, επιχειρήσεων? Επιτέλους κάποτε πρέπει η κοροιδία να σταματήσει!
    Ευχαριστώ πολύ
    Α.Π.

  3. kala na pathoune afou oloi einai anidikeftoi….pes mou pios sobaros ependytis tha edine tosa ekatomyria eyro xoris ypodomes….to pio sumadiko xoris PARKING….EKEI XEKINANE OLA….o sostos ftiaxni prota ypodomes…..den leo FOBERO ERGO….ALLA.KAI NA HTAN MONO AFTO….SXEDON OLA TA ERGA….GINODAN ETSI….DYSTIXOS.

  4. ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΝΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΡΕ ΟΥΚΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ … ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΕ ΠΑΥΛΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog