Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έριξαν ελικόπτερο μέσα στο προαύλιο των φυλακών Τρικάλων μετά από πυροβολισμούς – ΦΩΤΟ Ντοκουμέντο

- Advertisement -

Απόπειρα απόδρασης λίγο πριν τις 5 μ.μ. με ελικόπτερο, ανταλλαγή πυροβολισμών και κατάρριψη του ελικοπτέρου μέσα στο προαύλιο…
Οι φύλακες με το που αντελήφθησαν το περιστατικό σήμαναν συναγερμός (σ.σ. υπήρχε επιφυλακή τις τελευταίες μέρες μιας και είχαν φτάσει πληροφορίες για «χτύπημα» έπειτα από τα γεγονότα στον Κορυδαλλό). Άντρες της εξωτερικής φρουράς και αστυνομικοί έδειξαν αυτοθυσία, χτύπησαν το ελικόπτερο το οποίο έπεσε μέσα στο προαύλιο. Συνελήφθησαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του trikalavoice.gr τρια άτομα. Στο σημείο έχει σπεύσει όλη σχεδόν η αστυνομική δύναμη των Τρικάλων Η φωτό του trikalavoice.gr είναι από τη στιγμή που η ανταλλαγή πυρών είναι σε εξέλιξη, με το ελικόπτερο να διακρίνεται.

Tromaktiko

Απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων από τον Παναγιώτη Βλαστό

Μέρες Παλαιοκώστα από απόγευμα της Κυριακής στις φυλακές Τρικάλων, όταν σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Βλαστός επιχείρησε να αποδράσει με ελικόπτερο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βαρυποινίτης, που έχει καταδικαστεί μεταξύ άλλων και για την υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλής Παναγόπουλου, είτε ανέβηκε είτε προσπάθησε να ανέβει στο ελικόπτερο.

Όμως, οι φρουροί των φυλακών αντιλήφθηκαν τι έγινε και άνοιξαν πυρ, καθηλώνοντας το ελικόπτερο στο προαύλιο των φυλακών.

Ο Παναγιώτης Βλαστός είχε προσπαθήσει να αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού στις 12 Δεκεμβρίου του 2011, όταν είχε κρατήσει ομήρους και τρεις δεσμοφύλακες.

Πηγή: newsit

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog