Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Τον άρπαξαν και τον χτυπούσαν με σίδερα επειδή δεν τους έδιναν λύτρα

- Advertisement -

Θύμα είναι ένας 32χρονος Πακιστανός, τον οποίο άρπαξαν συμπατριώτες του από την Κορινθία με σκοπό να πάρουν χρήματα από τους δικούς του ανθρώπους για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Η αρπαγή του 32χρονου έγινε στις 19 Ιανουαρίου…

Χθες η αστυνομία συνέλαβε ένα 31χρονο Πακιστανό για την υπόθεση, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο άνδρας που συνελήφθη, μαζί με ακόμα τέσσερις συμπατριώτες του, στις 19 Φεβρουαρίου το απόγευμα, στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας, αφού έβαλαν σε αυτοκίνητο τον 32χρονο, τον μετέφεραν σε εγκαταλειμμένη περιοχή στο Σπαθοβούνι Κορινθίας και απαίτησαν από αυτόν να επικοινωνήσει με συγγενείς του, για να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και να τον απελευθερώσουν.

Το βράδυ της ίδιας μέρας και ενώ δεν κατάφεραν να πάρουν τα λεφτά που ζητούσαν, τραυμάτισαν τον 32χρονο χτυπώντας τον με μεταλλικά αντικείμενα, εγκαταλείποντας τον στη συνέχεια στη περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντοπίστηκε ο 31χρονο φερόμενος ως δράστης, χθες το πρωί, στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας. Τον συνέλαβαν μετά από Ένταλμα Σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του…

Ο 31χρονος θα οδηγηθεί αρμοδίως ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των συνεργών του.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται το προανακριτικό έργο από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε παρόμοια αδικήματα.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. SE AYTES TIS PERIPTOSEIS DINEIS PISTOLIA KAI STOUS DYO KAI ME ENA SHMA TOUS LES NA PYROBOLISOUN STO KEFALI KAI OI DYO-SYGNOMH,DEN EIMAI RATSISTHS,NAI DEN EIMAI RATSISTHS,AYTOI EINAI PAKISTANOI-MHN XEHNATE TOUS BIASMOUS ME THN KOPELA KAI TO AGORI THS STHN KORINTHO….

  2. SPIROS, νοιάστηκες για τα δικαιώματα των απαχθέντων Πακιστανών και προτείνεις τόσο δημοκρατικές λύσεις;
    Σήμερα η είδηση είναι ότι στην ΆΡΤΑ Έλληνας 32 χρονών, σκότωσε και τεμάχισε 48 χρονών Έλληνα.
    ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 32 ΧΡΟΝΟΥς ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕς ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ 48χρονων
    48ΧΡΟΝΟς Έλληνας που δεν είναι ρατσιστής, απλώς καχύποπτος με τους 32χρονους

  3. spiros tselios,δοκίμασες ποτέ να διασταυρώσεις αν ισχύει η περιβόητη "ιστορία" της Κορίνθου ;;; (όλως τυχαίως η ίδια ιστορία έκανε περίπατο σε όλη την Ελλάδα..το μέρος άλλαζε…το ζευγάρι έμενε πάντα…)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog