Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι:Απάντηση από το Γρ.Τύπου του δήμου σε ανάρτηση του Lb

- Advertisement -

Λάβαμε το απόγευμα απάντηση από το Γραφείο Τύπου του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων για την ανάρτηση εδώ την οποία απάντηση θα διαβάσετε παρακάτω…

Η αιτία της ένστασή μας μέσω του σχολίου που έγινε,μπήκε για τον πολύ απλό λόγο ότι, υπάρχουν σύλλογοι που ΠΟΤΕ δεν τους έχουν ανακοινωθεί δράσεις από το e’mail του δήμου.

Τώρα, αν αυτό ερμηνεύεται από την δημοτική αρχή ως  υποστηρίζουμε ανεξαιρέτως,ας το κρίνουν οι παράγοντες και τα μέλη των συλλόγων..

Τέλος, οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στα ”αντανακλαστικά” του Γραφείου Τύπου

mi.fi

28-2-2013

Αναφορικά με τον τίτλο του δημοσιεύματος σας, «ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Α.Ο.ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ (ΜΕ Δ.Τ. ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ), η επικοινωνία αυτή στάλθηκε στο loutrakiblog όπως και σε όλα τα ΜΜΕ, ως ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ , με θέμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τίτλο αρχείου, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ και όχι ως δελτίο Τύπου του Δήμου.


Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά. Παρακαλούμε όπως αλλάξει ο τίτλος της ανάρτησης διότι δεν ανταποκρίνεται στα δεδομένα αυτά, τα οποία διαφοροποιούν ένα Δελτίο Τύπου από μια Ανακοίνωση.


Σχετικά με την τοποθέτηση σας, «από πότε οι δραστηριότητες των συλλόγων στέλνονται(γράφονται;) από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του δήμου;;», σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν έως και σήμερα, ο Δήμος υποστηρίζει, ανεξαιρέτως, όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, είτε με ανακοινώσεις, είτε μέσω banner στο site του Δήμου, αλλά και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο είναι κάθε φορά εφικτό, εφόσον κάτι τέτοιο δεν επαναλαμβάνεται εσκεμμένα και ανούσια.


Τέλος, αναφέρεται ότι ο συγκεκριμένος αθλητικός σύλλογος -την παρουσία του οποίου ο Δήμος μέχρι και σήμερα, δεν έχει γνωστοποιήσει με κανέναν άλλο τρόπο- έχει τα ίδια δικαιώματα προβολής με κάθε σύλλογο του Δήμου μας, ο οποίος κάθε φορά, υποστηρίζεται στο μέτρο του δυνατού και όχι της διαφήμισης.






Με εκτίμηση,


Γραφείο Τύπου

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο το κείμενο μπορει να μη φαίνεται, αλλα ο αποστολέας ειναι η "ταυτότητα" του εγγράφου κα "Γραφείο Τύπου".
    Εδω και πολλά χρόνια ειναι το πιο ευκολο να δημιουργηθεί ενας λογαριασμός απο τον οποιο θα μπορει να στέλνει ο συλλογος τα Δελτία Τυπου του καθως και όλα τα άλλα εγγραφα που επιθυμεί.
    Θα μπορούσε λοιπόν το Γραφείο Τύπου να κάνει εναν απολογισμό των δρασεων συλλογων που προβλήθηκε μέσα στο διάστημα της θητείας του? Και αν δεν θελει να αναλάβει την ευθύνη για την προηγούμενη στελέχωση, ας μας πει απο τοτε που ανέλαβε η νέα σύμβουλος. Ή θα τον κάνει με το τελος της θητείας της? Και για να προλάβω το επιχείρημα "δεν μας εστειλαν άλλοι σύλλογοι", ξέρουμε οτι πολλοί απο τους συλλόγους έχουν στείλει και δελτία τύπου, και προσκλήσεις και έχουν ανακοινώσει στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog