Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο πρώην της Amy Winehouse παραδέχεται ότι αυτός την ώθησε στα ναρκωτικά!

- Advertisement -

Όλοι υποφέραμε από την εξάρτηση αυτή!!
Σχεδόν ενάμισι χρόνο μετά τον ξαφνικό και τραγικό θάνατο της Amy Winehouse, ο πρώην σύζυγός της, Blake Fielder Civil, σπάει τη σιωπή του και για πρώτη φορά παραδέχεται ότι αυτός είναι που έβαλε την Amy στην κόλαση των ναρκωτικών…

Περιγράφοντας την πρώτη φορά που η τραγουδίστρια δοκίμασε ναρκωτικά, ο Blake αποκάλυψε:

«Είχα πάρει ηρωίνη τρεις ή τέσσερις φορές. Ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο στο Λονδίνο και είχα μαζί μου ηρωίνη, αξίας περίπου 10 λιρών, για να πάρω ως συνήθως μετά από τη νυχτερινή μου διασκέδαση. Κάπνιζα την ηρωίνη από ένα αλουμινόχαρτο και με ρώτησε αν μπορούσε να δοκιμάσει. Θυμάμαι ότι αντιστάθηκα για λίγο, όμως η ουσία είναι ότι παρά τα όσα της είπα εκείνη δοκίμασε για πρώτη φορά».

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι εκείνη ακριβώς τη στιγμή η Amy πέρασε στην αντίπερα όχθη και μπήκε οριστικά στην κόλαση των ναρκωτικών.


Στην εκπομπή ο Blake, ο οποίος κατάφερε επιτέλους να απεξαρτηθεί και τώρα περιμένει το δεύτερο παιδί του με τη νέα του σύντροφο, τόνισε ότι αισθάνεται ενοχές για το θάνατο της Amy και μετανιωμένος που έπαιρναν μαζί ναρκωτικά.

«Έχω παραδεχθεί ότι ήμουν παρών όταν η Amy πήρε για πρώτη φορά ηρωίνη και ευθύνομαι αποκλειστικά εγώ. Δεν νομίζω ότι έκανε χρήση ηρωίνης ποτέ χωρίς να είμαι εγώ μαζί της. Το θέμα είναι ότι η ηρωίνη δεν σου προκαλεί άμεση εξάρτηση, αλλά μπορεί να περάσει λίγος καιρός. Εγώ εθίστηκα οριστικά στην ηρωίνη λίγο πριν φύγουμε για Αμερική για να παντρευτούμε. Δύο μήνες μετά και η Amy άρχισε να κάνει κάθε μέρα. Πάντα την καπνίζαμε. Κάναμε χρήση μια φορά την εβδομάδα για δύο με τρεις εβδομάδες, μετά δύο φορές την εβδομάδα και τελικά καταλήξαμε να κάνουμε κάθε μέρα», είπε ο Blake.

Στην εκπομπή πάντως παρουσιάστηκε μετανιωμένος και έτοιμος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

«Και βέβαια μετανιώνω. Όχι μόνο για το κακό που προκάλεσα στην Amy και το θάνατό της, αλλά και για το κακό που προκάλεσα σε μένα και στην οικογένειά μου. Όλοι υποφέραμε από την εξάρτηση αυτή», τόνισε.

Όσο για τη στιγμή που έμαθε μέσα στη φυλακή για το θάνατο της Amy Winehouse, ο Blake είπε:


«Έμαθα για το θάνατό της από τον διευθυντή της φυλακής στην οποία βρισκόμουν. Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω και νόμιζα ότι ήταν φάρσα. Τους ανάγκασα να μου δείξουν πέντε, έξι ιστοσελίδες και δεν το πίστευα. Στο τέλος διάβασα την είδηση και στο BBC και ξέσπασα σε κλάματα, χωρίς να μπορώ να σταματήσω».

Όταν μάλιστα αποφυλακίστηκε και άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο, βρήκε μηνύματα που του είχε στείλει η Amy πριν τον θάνατό της. Σε ένα μάλιστα από αυτά, του ζητούσε να γίνει η νονά του γιου του!

Ο Blake τώρα προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του μακριά από τις εξαρτήσεις. Περιμένει το δεύτερο παιδί του και ελπίζει ότι τα ναρκωτικά θα μείνουν μια εφιαλτική ανάμνηση από το παρελθόν του.

tampouloukia

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog