Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΝΑ Μείγμα από 6 βότανα βοηθάει δραστικά το αδυνάτισμα!!!

- Advertisement -

Δεν υπόσχεται θαύματα! Μέσα από σωστή καθημερινή χρήση, σε συνδυασμό με προσεγμένη διατροφή βοηθάει στο κάψιμο του λίπους, την αύξηση του μεταβολισμού και τη ρύθμιση του εντέρου ώστε να απορροφά καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά…. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από περίπου 1 εβδομάδα κυρίως σε πόντους και εν συνεχεία σε κιλά.

Περιέχει: Λουίζα, Ιβίσκο, Πράσινο Τσάι, Δενδρολίβανο, Μάραθο και Σιναμική.

Χρήση
Τα βότανα σε αντίθεση με άλλες μεθόδους χρειάζονται χρόνο για να δράσουν. Τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μόνο με καθημερινή και σωστή χρήση. Η ημερήσια δοσολογία είναι 2-3 ποτήρια καθημερινά, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα:
– Πίνουμε αργά με μικρές γουλιές έτσι ώστε τα δραστικά συστατικά να απορροφούνται καλύτερα
– Πίνουμε το τσάι σε θερμοκρασία δωματίου έτσι ώστε να αφομοιώνεται καλύτερα από τον οργανισμό.

Τρόπος Παρασκευής
1. Βράζουμε το νερό.
2. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
3. Ρίχνουμε μέσα ένα κουταλάκι του γλυκού από το βότανο για κάθε κούπα νερού.
4. Αφήνουμε σκεπασμένο για 15 λεπτά.
5. Σουρώνουμε και πίνουμε.

*Tip* Φτιάξτε όλη την ημερήσια ποσότητα από το πρωί, βάλτε το τσάι σε ένα θερμός ή πλαστικό μπουκαλάκι και καταναλώστε το μέσα στη διάρκεια της ημέρας.

Δραμινές γεύσεις

Σ.Σ. Τα βότανα γενικότερα, χρειάζονται τον χρόνο τους και φυσικά έναν αντίστοιχο τρόπο ζωής και διατροφής. Αν ο οργανισμός είναι απενεργοποιημένος με την χρήση φαρμάκων και ο εγκέφαλος προσαρμοσμένος σε λύσεις πλασέμπο… τότε ίσως και να χρειάζεται ακόμη περισσότερος χρόνος δράσης τους… Δοκιμάστε έναν υγιηνότερο τρόπο ζωής και όλα θα γίνουν πολύ εύκολα…
Υγεία στο σώμα και στο μυαλό!

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω εαν η δοσολογία που αναφέρετε (1 κουταλάκι από το κάθε βότανο) είναι για κάθε φορά ή και για τα 3 ποτηρια που θα πιει κανεις κατά τη διάρκεια της ημέρας?
    Ευχαριστώ.

  2. 1:22 Αμα καταφερεις και το πιεις μπραβο σου παντως το πινω και κανει φοβερη δουλεια βεβαια ποναει λιγο η κοιλιτσα αλλα μπρος τα καλη τη ειναι ο πονος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog