Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Χρυσή Αυγή ονειρεύεται εξορίες και εκτελέσεις αριστερών στη Μακρόνησο! – Υποψήφιος βουλευτής εξηγεί πως θα κάνει σαπούνια τους αλλοδαπούς!

- Advertisement -

Η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Ρόδο έχει όνειρα… Ονειρεύεται να εξορίσει τους αριστερούς στην Μακρόνησο και μάλιστα όσοι δεν εκτελούν τις εντολές, όπως γράφεται στην ανάρτηση θα… εκτελούνται!…

Την ανάρτηση η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Ρόδο την έχει δανειστεί από την σελίδα του facebook με τίτλο: “Ανοίγουμε την Μακρόνησο”.
Γράφει επι λέξει: «Τα γυμνάσια θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση. Στόχος του προγράμματος είναι οι Ανθέλληνες Αριστεροί να κατανοήσουν την φύση του προγράμματος μέσα απο την σωματική και ψυχική άσκηση. Αριστερά ”προϊόντα” που δεν θα εκτελούν εντολές…θα εκτελούνται».

Επίσης, η ίδια σελίδα η οποία προφανέστατα αρέσει στην Τοπική Οργάνωση Ρόδου της Χρυσής Αυγής, προτείνει και την εξορία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου στην Μακρόνησο για… αναδιαπαιδαγώγηση.

Την ίδια ώρα αποτροπιασμό προκαλούν οτα όσα δηλώνει υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ντοκυμαντέρ έλληνα κινηματογραφιστή που αναμετέδωσε το Channel 4 της Βρετανικής τηλεόρασης.

Το ντοκυμαντέρ έγινε προεκλογικά από τον Κωνσταντίνο Γεωργούση. Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α Αθήνας, Α. Πλωμαρίτης μοιράζει ψηφοδέλτια σε λαϊκή αγορά και στην διαδρομή, βρίζει και απειλεί όποιον αλλοδαπό βρίσκει μπροστά του.

Υποστηρίζει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας είναι οι λαθρομετανάστες και εξηγεί ότι θα λυθεί “μόνο όταν φύγουν τα 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες που πίνουν το νερό μας, τρώνε το φαϊ μας και αναπνέουν τον ελληνικό μας αέρα “.

Λέει επίσης με απίστευτη άνεση για τους μετανάστες: “είναι πρωτόγονοι, είναι μιάσματα είναι υπάνθρωποι. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η ύπαρξή τους. Είμαστε έτοιμοι ν’ ανοίξουμε τους φούρνους να τους κάνουμε σαπούνια. Θα τους έχουμε σαπούνια για τ’ αμάξια και για τα πεζοδρόμια, θα φτιάχνουμε λαμπατέρ με το δέρμα τους και τα δόντια τους θα τα πουλάμε στο μοναστηράκι να τα κάνουμε μπεγλέρια να τα πουλάμε στους ξένους”.
Δείτε το βίντεο εδώ

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτοι ειναι η τελευταια εφεδρεια του συστηματος,ακριβως οπως και στη γερμανια με τους ναζι.
    για οσους καλους χριστιανους ειχαν ακομα αμφιβολιες για τις προθεσεις τους, θαυμαστε τους.

  2. Αμα δεν καταλαβαινετε και τι βλεπετε και ακουτε,οι του αριστερο-περιεργου χωρου,μην προτρέχετε:
    Σωστα οσα λεει για τους ΛΑΘΡΟ "μεταναστες" γιατι απλα,τα ιδια λενε το 90% των Ελληνων πολιτων.
    Σε οσους δεν αρεσει η ΧΑ,να μην ασχολουνται.
    Πιο πολυ φασιστες ΚΑΤΑ των Ελληνων,ειναι ο ΤΣΙΡΙΖΑ και οι "συνησταμενες" του,παρά η ΧΑ !!!! (φανταζομαι αν ο Πλωμαριτης μιλουσε αντι για ΛΑΘΡΟ,για "μπατσους" και "μολοτωφ",δεν θα ειχε ασχοληθει κανενας…)
    Αρεσει δεν αρέσει,2ο Κομμα η Χ.Α. !!!
    Θωμας Φ.

  3. θωμά Φ.βλέπω ξαναρχίζετε τα υβριστικά σχόλια προς την αριστερά και ,όλως τυχαίως,ξαναπερνούν…πρώτον,3 και κατα'ι'δρωμένοι είστε (ούτε ο Στόκος δεν σας βγάζει δεύτερους) και ,κυρίως,το άρθρο αναφέρεται στα Χρυσαύγουλα,όχι στον Τσίριζα…ξέρω ότι σου είναι δύσκολο,αλλά καλό είναι να σχολιάζεις σχετικά με την ανάρτηση που διαβάζεις…καλά σας ξεβράκωσε το βίντεο,τρέχτε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα τώρα…

  4. "Α.V",δεν εβρισα κανεναν.Η αριστερα,εδω και μερικους μηνες,γινεται περιγελος απο μονη της (π.χ.δηλωσεις στελεχων Τσιριζα περι πολιτικης,τρομοκρατιας,θεματα ΠΑΣΟΚ,κ.ο.κ.).
    Για το συγκεκριμενο βιντεο παντως,υπαρχει η επισημη ανακοινωση της Χ.Α. και στην οποια παραπέμπτω και εγω απαντες.
    Οι μονοι που ξεβρακωνονται αγαπητε,ειναι τα κομματα της αριστερης Χουντας,με τις σχεδον καθημερινες γκαφες τους,απεναντι στον λαο.Το παραμυθι "νεοναζι" επισεις δεν πουλαει καθολου,(παρα μονο στην μειοψηφια των αριστερων "συνιστωσων"),γιατι απλα,ο Ελληνας βαρεθηκε 40 χρονια τις ιδιες ιστοριες και το δειχνουν τα ποσοστα της Χ.Α. που αυξανονται.
    Θωμας Φ.

  5. Aπό όσο ξέρω,το κόμμα ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ,οπαδέ των χρυσαύγουλων,σωστά ;;;…και το άρθρο είναι ξένου καναλιού,από αυτά που σωρηδόν ασχολούνται με το νεοναζιστικό σας προφίλ και έχουμε ξεφτιλιστεί διεθνώς…και μια σημείωση : δεν με ενοχλούν στο βίντεο οι ηλιθιότητες που λέει ο εν λόγω κύριος,περί σαπουνιών κλπ…η ψευτομαγκιά του Ελληνάρα,τον οποίο εκφράζει απόλυτα ο υποψήφιος βουλευτής σας με ενοχλεί και ιδιαίτερα το βλέμμα του αθώου,που δηλώνει εθνικιστής,αρκεί να μην έχει σχέση με τον Χίτλερ…οι περισσότεροι,δυστυχώς,ψηφοφόροι,τέτοιοι είναι…κι αν θέλεις σεβασμό,όπως συνέχεια ζητάτε τώρα τελευταία,διαμρτυρόμενοι για το ποσοστό που εκπροσωπείτε,μια καλή αρχή θα ήταν να σεβαστείτε εσείς το 93 % του ελληνικού λαού που δεν σας ψήφισε και δεν τον εκπροσωπείτε…απλά τα πράγματα,Θωμά Φ.

  6. το ΤΣΙΡΙΖΑ λεγεται πλεον ανεπισημα,απο ολους τους Ελληνες,για το κομμα του Τσιπρα,επειδη,στην ουσια,μονο να…τσιριζουν στα καναλια ξερουν,ειτε για τους ΛΑΘΡΟ και τις "συνιστώσες" τους (αναρχικοι,τρομοκρατες,ληστες,κτλπ),ειτε για να λασπολογουν με παιδιαρωδη ψευδη το κομμα της Χ.Α. (λες και ο κοσμακης μασαει κουτοχορτο).
    Μια καλη αρχη,αγαπητε "Α.V.",θα ηταν η μειοψηφια της ακρας αριστερας,που το κομμα του Alexis εκπροσωπει,να περιορισθει στο..χρονοντουλαπο της ιστοριας,που ο ιδιος ο λαος τους εχει στειλει και να σεβαστεί το 90% του Ελληνικου λαου,που ανεβαζει σταθερα στην 1η θεση την Χ.Α.
    Καλη Τσικνοπέμπτη στο μπλογκ και σε ολους τους φιλους-ες και συντοπιτες !
    Θωμας Φ.

  7. επειδή συνεχίζεις τις ύβρεις σου προς το κόμμα που εκπροσωπεί το 30% των Ελλήνων ψηφοφόρων και ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ,σε αντίθεση με το κόμμα των χρυσαύγουλων που εκπροσωπείς και ψηφίστηκε από το 7% των Ελλήνων ψηφοφόρων,να σου θυμήσω ότι οι μόνοι που ξέρουν να γαβγίζουν,να ουρλιάζουν και να μαχαιρώνουν είναι εκπρόσωποι των ακροδεξιών που βγήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας,να μας διδάξουν ηθική και πατριωτισμό της δεκάρας…μια καλή αρχή,θα είναι να κόψετε τα ληγμένα (και η προπαγάνδα είναι το χειρότερο ναρκωτικό),γιατί βλέπετε παραισθήσεις ότι από τρίτοι γίνατε και πλειοψηφία του ελληνικού λαού και εσύ,ειδικά,να σταματήσεις τις ύβρεις,που όλως τυχαίως ξανάρχισαν από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο εδώ μέσα και ,όλως τυχαίως,εγκρίθηκαν πάλι…

    @ Μifi : βλέπω ότι δεν κράτησε πολύ η απαγόρευση υβριστικών σχολίων στο LB και λυπάμαι πραγματικά…είναι πολύ εύκολο για πολλούς από εμάς να αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε μειωτικές ονομασίες (στο όνομα της δημοκρατίας που αναφέρονται οι αγανακτισμένοι κύριοι) για το εν λόγω κόμμα…δικό σου το μαχαίρι,δικό σου και το καρπούζι…

  8. Μπάρμπα θωμά για να κοιτάξεις τα μάτια σου, σε κανά γιατρό, που είδες τα χρυσαύγουλα να παίρνουνε τα ποσοστά που λες

  9. Μi-fi δεν υπαρχει λογος διαφωνιας,και "Α.V.",δεν εβρισα κανεναν,ουτε εχω προσωπικα ποτε σκοπο να το κανω.Ανεφερα την πραγματικότητα.Το Τσιριζα,το λεει πλεον ολη η Ελλαδα,οχι μονο εγω.
    Βεβαια,προσωπικά,απο..τρομαγμενους ανθελληνες,οπως οι του Τσιριζα και των "συνιστωσων" του,(με την ευκαιρια,ο Τσιπρας ή δεν γνωριζει οτι η Βενεζουελα εχει αναγνωρισει τα Σκοπια ως Μακεδονια ή δεν τον ενδιαφερει !!),δεν περιμενω διαφορετικη συμπεριφορα,γι'αυτο και δεν παρεξηγω κανεναν στα σχολιά του.
    Θωμας Φ.

  10. "ΑV",για αυτο το "..και εσύ,ειδικά,να σταματήσεις τις ύβρεις,που όλως τυχαίως ξανάρχισαν από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο εδώ μέσα και ,όλως τυχαίως,εγκρίθηκαν πάλι…" :
    επειδη ουτε με ξερεις προσωπικά,ουτε εχουμε καμμια σχεση,να εισαι πιο προσεκτικός σε αυτα που λες και δεν σου επιτρεπω τα υπονοουμενα,οχι σε εμενα τετοιες εξυπναδες και σποντες,σε παρακαλω πολυ.Προσωπικά,σε καμμια αναρτηση μου,οσο καιρο κανω σχολια εδω,δεν εχω βρισει κανεναν,και σχολιαζω επωνυμα.(Και εμενα με ενοχλουν "σχολια" και "ονομασιες" κατα του κομματος μου,που γραφονται απο διαφορους εδω,αλλα δεν ασχολουμαι).
    Το τι κανει απο εκει και περα,ο -η οποιοσδηποτε αλλος,με αφηνει αδιαφορο.
    Καλη Τσικνοπέμπτη σε ολους τους Ελληνες.
    Θωμας Φ.

  11. μουφου,αφού δεν σε ενοχλεί το ΤΣΙΡΙΖΑ,δεν θα πρέπει να σε ενοχλεί και το ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ…για πες μου τώρα,μαι και πρέπει να το κοιτάξω,ποιός δημιουργεί πόλωση ;;;…πληροφοριακά,σήμερα,συμπατριώτες μας έτρωγαν δακρυγόνα στην Ιερισσό και μπήκε μέσα στο χωριό μονάδα ΕΚΑΜιτών…δεν είδα να έχεις τόση ζέση (μια και θέλεις να ενημερώνεις αντικειμενικά,όπως λες) για το θέμα…δεν με ενοχλεί το τί ψηφίζει ο καθένας (δικαίωμα του και καλά κάνει)…η ασέβεια με ενοχλεί προς τους συνανθρώπους μου…και,δυστυχώς,γίνεται από μια συγκεκριμένη μεριά καιδεν βλέπω να σε ενοχλεί ιδιαίτερα ,μια και κρατάς αποστάσεις από τα άκρα,όπως έχεις δηλώσει…θα πρότεινα εσύ να το κοιτάξεις…

  12. Mifi,και μια και αποφάσισες να σχολιάσεις,σου αφιερώνω το εν λόγω βίντεο…
    http://www.youtube.com/watch?v=BTtARVoBoXA
    …πάτα ένα pause στο 0:32-0:33…κοίτα καλά την εικόνα και αν θέλεις,γράψε ένα άρθρο για το τί αισθάνεσαι…στο λέω,γιατί για μένα (που κατηγορείς ότι είμαι των άκρων και επιφέρω πόλωση στο LB),δυστυχώς, είναι εικόνα ντροπής και είναι η σημερινή κατάσταση της Ελλάδας…δεν θυμάμαι στα 39 μου χρόνια να έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα στην χώρα μου…

  13. Θωμά Φ. αν θυμάμαι καλά,ξεκίνησες τα σχόλια σου,με ΤΣΙΡΙΖΑ…καμιά διάθεση ψευτομαγκιά και ειρωνίας…τα γεγονότα ανέφερα…το πώς αποκαλείτε στην παράταξη σου τα άλλα κόμματα,δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχόμαστε,όπου κι αν ανήκουμε…σεβασμό θα έχεις,όταν σέβεσαι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog