Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Αναγνώστρια για το σχέδιο ”Αθηνά”

- Advertisement -

Σήμερα, για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια και παρά τους ποικίλους λόγους, που -κακά τα ψέματα- το ελληνικό κράτος μου έχει δώσει κατά καιρούς για να το μισώ, παραδέχομαι ότι ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ για το κράτος στο οποίο γεννήθηκα!!….

Είναι γελοιο, παιδιά κι έφηβοι που έχουν όχι μόνο υποστεί μία τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία, όπως αυτή των Πανελληνίων, αλλά έχουν επενδύσει οικονομικά στον στόχο τους βγάζοντας 18,500 μόρια, να μην μπορούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μπουν στο Πανεπιστήμιο της αρέσκειας τους και να ακολουθήσουν το όνειρο για το οποίο μόχθησαν!
Σύμφωνα με το δεύτερο μέρος του σχεδίου “Αθηνά” που δημοσιεύτηκε στα Μ.Μ.Ε. και στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Παιδείας εχθές, το υψηλότερο τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Πρόγραμμα Ψυχολογίας, καταργείται και οι φοιτητές ,κατά το προτεινόμενο πλαίσιο, συγχωνεύονται σε ένα κατωτέρου επιπέδου τμήμα φιλολογίας! Εν ολίγοις, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που προορίζονταν να απαρτίζουν τους μελλοντικούς επιστήμονες της Ψυχολογικής Έρευνας και Πρακτικής ποδηγετούνται σε σπουδές Φιλολογίας!
Ειλικρινά, πλέον είμαι πεπεισμένη ότι το ελληνικό κράτος καταβάλει το μέγιστον δυνατόν, ώστε τα παιδιά να το μισούν πριν καλά καλά γίνουν ακαδημαϊκοί πολίτες..!

Για περισσότερες πληροφορίες και στήριξη κατατρέξτε στους παρακάτω συνδέσμους: https://www.change

http://www.fimes.gr

Σας παρακαλώ, είναι σημαντικό να δημοσιευθεί το παραπάνω κείμενο.
Ευχαριστώ.

Aλεξάνδρα Μ.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως είναι δυνατόν να απορροφάται ένα τμήμα με τόσο υψηλές βαθμολογίες εισαγωγής από ένα κατώτερο τμήμα όπως αυτό της φιλολογίας. Αυτό είναι από τα παράλογα του συστήματος και της πολιτικής που εφαρμόζεται σ'αυτόν τον τόπο. Ήθελα να ήξερα αυτοί που αποφασίζουν δεν είναι γονείς, ώστε να έχουν τουλάχιστον ευαισθησίες?

  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΡΑ "ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΙ", ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΑΡΑ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ Η ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜ. ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ : "ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ", ΣΚΥΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΜΙΛΗΤΟΣ. ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ "ΠΑΣΑΡΟΥΜΕ" ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ" ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

  3. που βρίσκετε το παράξενο;;;
    όταν κάποιοι -ελάχιστοι είναι αλήθεια- εκπαιδευτικοί και διανοούμενοι κτυπούσαν και κτυπούν τα καμπανάκια του κινδύνου για την κατάργηση από σύστημα, των ανθρωπιστικών σπουδών, που ήσαν και που είναι η εκπαιδευτική κοινότητα;;;
    αλλά πάντα έτσι ήταν και έτσι παραμένει, οι κυρίως υπεύθυνοι τσιμπάνε το τυράκι και τη φάκα κανείς δεν τη βλέπει.
    τρέξτε τώρα, αυτούς δεν ψηφίσατε;;;;;;;;;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog