Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ξέσπασμα της Καλλιμούκου στην εκπομπή της Ελένης(video)

- Advertisement -

Έντονα φορτισμένη ήταν σήμερα η Αντωνία Καλλιμούκου στο ξεκίνημα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μετά από τα δημοσιεύματα που τη φωτογράφιζαν ως την πανελίστρια, πρώην εστεμμένη που συνελήφθη στη Βουλγαρία για πορνεία…

Η Αντωνία χθες με ανάρτησή της στο Facebook επιτέθηκε εναντίον όλων όσων χωρίς να διασταυρώσουν τις πληροφορίες τους και να κάνουν έρευνα, αμαυρώνουν το όνομά της, όμως φαίνεται ότι όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες την έχουν επηρεάσει αρνητικά με αποτέλεσμα να θέλει να μιλήσει και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Δεν ξέρω γιατί να θες να μπεις στη διαδικασία  να απαντήσεις σε ανυπόστατα δημοσιεύματα που δεν αποδεικνύουν τίποτα, αλλά τέλος πάντων, η εκπομπή είναι δική σου να πεις ότι θέλεις», της είπε η παρουσιάστρια.

Αυτό που ακολούθησε πραγματικά δεν περιγράφεται. Η Αντωνία αρκετά φορτισμένη άρχισε να κατηγορεί τους ανώνυμους συκοφάντες της, ενώ από την ένταση έβαλε και τα κλάματα.

«Όλο αυτό είναι μια εγκληματική επίθεση. Όσοι με έμπλεξαν θα υποστούν τις συνέπειες. Να κάνουν έρευνα και αν βρουν στοιχεία να τα βγάλουν στο φως της δημοσιότητας», είπε αρκετά φορτισμένη.

Η συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, είπε ότι συναναστρέφεται με μικρά παιδιά, γράφει παιδικά βιβλία και δεν θα έπρεπε να την φωτογραφίζουν για ένα τέτοιο θέμα χωρίς να έχουν αποδείξεις.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δει ποιος κρύβεται πίσω από ανώνυμο blog που έβγαλε το όνομά της και τη φωτογραφία της,  ως την κοπέλα που συνελήφθη για πορνεία.

«Δυστυχώς η νομοθεσία δεν μπορεί να με προστατέψει γιατί μπλέκεται στην υπόθεση η Google και στην Αμερική η δυσφήμηση δεν είναι αδίκημα. Ζητώ να ψάξουν να βρουν στοιχεία και όταν τα βρουν να με θάψουν κανονικά. Ποιος από αυτούς είναι σωστός δημοσιογράφος; Θα βρουν τον μπελά τους. Δεν είμαι εγώ αυτή που συνελήφθη, αλλά δεν μπορώ να το βάλω στο μυαλό των άλλων και να τους πείσω. Ας το αποδείξουν λοιπόν ότι είμαι», είπε.

Ζήτησε μάλιστα τη στήριξη των δημοσιογράφων που κάνουν έρευνα πριν δημοσιεύσουν το οτιδήποτε και προειδοποίησε ότι όλοι όσοι την ενέπλεξαν θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου.

*star.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog