Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποια είναι η Αντωνία Καλλιμούκου

- Advertisement -

Πρώην «εστεμμένη», ως αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2007, η Αντωνία Καλλιμούκου, το όνομα της οποίας ενεπλάκη στην υπόθεση πορνείας που αποκαλύφθηκε στη Βουλγαρία, έκανε πριν από περίπου έξι χρόνια το ντεμπούτο της στο τηλεοπτικό πεδίο ως μοντέλο. Η ίδια βέβαια το διαψεύδει κατηγορηματικά και περνάει στην αντεπίθεση…

Η γεννημένη στις 13 Ιουνίου του 1986 ευειδής νεαρά σπούδασε Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής.

Ύστερα από τη στέψη της, το 2007 και έχοντας κερδίσει την τέταρτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς εκπροσωπώντας τη χώρα μας, ακολούθησε το δρόμο του μόντελινγκ, επιλέγοντας λίγες αλλά καλές συνεργασίες.

Κατόπιν την είδαμε τηλεοπτικά στο Elatte, καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα και το 2012 και αυτό τον καιρό την συναντάμε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στην καθημερινή εκπομπή «Ελένη».

Η Αντωνία Καλλιμούκου έχει συγγράψει και ένα παιδικό παραμύθι το οποίο εξέδωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον σεναριογράφο – συγγραφέα Κώστα Βαζάκα όπου φήμες έλεγαν ότι θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog