Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εδειραν μέχρι θανάτου κακοποιούς και τους κρέμασαν για παραδειγματισμό [εικόνες]

- Advertisement -

Αφού τους πήραν στο κυνήγι και τους έδειραν μέχρι θανάτου, στη συνέχεια κρέμασαν τα πτώματά τους στο κέντρο του χωριού προς παραδειγματισμό…..

Το, απίστευτης αγριότητας, περιστατικό συνέβη στην Αίγυπτο, με θύματα δύο άνδρες που κατηγορούνταν για επιθέσεις εναντίον γυναικών και παιδιών, απαγωγή και κλοπές.
Το πλήθος καταδίωξε τους δύο άνδρες στο χωριό Μαχάλτ Ζιγιάντ, στο Δέλτα του Νείλου, περίπου 140 χλμ. βόρεια του Καΐρου.
Το περιστατικό αυτό δεν είναι το μόνο που έχει συμβεί στην περιοχή το τελευταίο διάστημα, αφού πρόσφατα τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν με παρόμοιο τρόπο τη ζωή τους, αφού οι κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.
Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν σημειωθεί δύο παρόμοια επεισόδια σε χωριά στο Δέλτα του Νείλου, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι. Τον περασμένο μήνα ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στα νότια του Καΐρου, σε μια άλλη περίπτωση όπου κάτοικοι πήραν το νόμο στα χέρια τους.

*bloko.gr
- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλως τα ινδαλματα του ΣΥΡΙΖΑ!

    Αμα τους γουσταρετε τοσο, τραβατε μια επισκεψη στα Κατω Πατησια να τους απολαυσετε! Ναααα θα σας παει, ας ειναι και μερα μεσημερι…

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  2. Να οι γκατζετακηδες..μ αρεσει που οταν κοβουν κεφάλια και κρεμανε κοσμο..απο κατω όλοι με τα 4G (πολυ φτωχεια μιλαμε!!!) μην χασουν το θέαμα! Υπανθρωποι!! Φανταζομαι οι λαθρομεταναστες αγνωστου ταυτοτητας που μας μαζεψατε θα εχουν πολλα ενδιαφεροντα βιντεακια στα κινητα τους. Μηπως να διενεργησουμε μια ερευνα?? Θα παρακαλεσουμε τους φιλους μας Τουρκους- που μας 'προμηθευουν ' με αυτους τους αξιολατρευτους κατα τα αλλα κυριους να μην του πετανε στην θαλασσα γιατι βραχυκυκλωνουν τα κινητα τους! Να τα κανουμε ταινια ολα αυτα τα ' live' να κερδισουν οι ΄φιλανθρωποι΄- αντιρατσιστες- αντιφασιστες κλπ τον Χρυσο Φοινικα!
    Υπατία

  3. 9:00 Οχι, δεν κατάλαβες. Αυτη είναι η θεωρία μου για αυτή τη ράτσα των υπανθρώπων, που αποτελούν τα ινδάλματα του ΣΥΡΙΖΑ, και ΝΑΙ με αυτούς τους υπάνθρωπους είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  4. καλα τους εκαναν ετσι πρεπει να κανουνε και στην ελλαδα στους εγκληματιες και στους κλεφτες γιατι δικαιοσυνη δεν υπαρχει, οταν βγει η χ.α. ολα αυτα θα γινουν. Υπομονη

  5. 9.52 οποιος θέλει να χτυπαει μεχρι θανατου και να κρεμαει πτωματα σε δρομους ειτε ειναι χρυσαυγιτης ειτε ειναι συριζαιος ειτε ο,τιδηποτε αλλο να βγαλει εισητηρια να παει στην Καμπουλ (η΄οπουδηποτε εχουν τετοιες νοοτροπιες) Δεν θα γινουμε αγριοι… Νομους δοξα τω Θεω έχουμε!! Δεν θα κανουμε αυτα που κοροιδευουμε!
    Υπατία

  6. προτεινω στους διαχειρηστες να βαλουν κατω απο καθε σχολιο χερακι με (μου αρεσει – δεν μου αρεσει) ή αστερακια απο 1-5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog