Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΛ και Παννεμεατικός με φόντο την κούπα

- Advertisement -

Το μεσημέρι (15:00) της Τετάρτης (20/3) η καρδιά του Κορινθιακού ποδοσφαίρου χτυπάει στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου, όπου διεξάγεται ο 41ος τελικός του Κυπέλλου Κορινθίας, ανάμεσα σε ΠΑΟ Λουτράκι και Παννεμεατικό…

Τα πάντα είναι έτοιμα για τον τελικό, με τους δύο “μονομάχους” να εμφανίζονται “διψασμένοι” για την κούπα. Τεράστιο ενδιαφέρον δείχνει και το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας, καθώς πέρα απ’ τους φίλους των δύο ομάδων, πολύς κόσμος αναμένεται να βρεθεί στο Στάδιο.

Ο ΠΑΟΛ έχει κατακτήσει μια φορά το Κύπελλο, το 1975, σε τρεις συμμετοχές, ενώ για τον Παννεμεατικό είναι ο 6ος τελικός, δίχως να έχει πανηγυρίσει ως τώρα. Διαιτητής του τελικού ορίστηκε ο Γιάννης Νεοφυτιάδης με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο, Ψυχογιό και 4ο διαιτητή τον Λάσκο.

Ξενοδοχείο για τους “οράνιε”!

Η προετοιμασία για τον ΠΑΟ Λουτράκι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Πλην των Σπέτη και Ανδρεατίδη, που έμειναν εκτός αποστολής, δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Νίκος Μεσολόγγης έχει στη διάθεσή του όλα τα ατού του. Η ψυχολογία είναι καλή και υπάρχει πίστη για την επίτευξη του πρώτου στόχου της χρονιάς, καθώς το άλλο ζητούμενο είναι ο τίτλος στην Α1, που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η αποστολή των “οράνιε” αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου, ενώ στις 19:00 ήταν προγραμματισμένο δείπνο και ακολούθως ανάλυση του αντιπάλου, μέσα από το βίντεο της αναμέτρησης με τον Παννεμεατικό για το πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο Θώδειο. Τουλάχιστον 300 φίλαθλοι του ΠΑΟΛ αναμένονται στο γήπεδο, ενώ η διοίκηση έχει ναυλώσει πούλμαν για τα παιδιά των Ακαδημιών και τους γονείς τους, που θα αναχωρήσει στις 14:00 από το Θώδειο.

Πάνοπλος ο Παννεμεατικός

Περίπου 300 φιλάθλους αναμένεται να έχει στο πλευρό του και ο Παννεμεατικός, που “διψά” για την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου της ιστορίας του. Ο τεχνικός των “λιονταριών”, Δημήτρης Δημόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα. Ο Τσιάκος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι πανέτοιμος, όπως και ο Αθανασόπουλος, ο οποίος εξέτισε την ποινή των 4 αγωνιστικών.

Ο Παννεμεατικός είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός τελικού τον Πέλοπα και φιλοδοξεί να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή εξαιρετική του πορεία στη διοργάνωση.

*korinthiansports

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog