Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πρόσκληση των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου

- Advertisement -

Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου σας καλούν σε μία ξεχωριστή γιορτή που έχουν ετοιμάσει για την επέτειο της 25ης Μαρτίου…..

Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου σας καλούν στη γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 στις 9:00 π.μ. στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΡΤΗΣ

Στ΄ Τάξη
Συρτός Καλαματιανός, Πελοπόννησος
Τσάμικος
Τρεμουλιστός, Θράκη

Β΄ Τάξη
Μαντηλάτος, Θράκη
Ποδαράκι, Θράκη
Καμακάκι, Μέγαρα
Μαζωμένος, Λέσβος

Α΄ Τάξη
Γερακίνα, Νιγρίτα Σερρών
Τσακώνικος, Αρκαδία
Λουλουβίκος, Μέγαρα
Πέρα στους πέρα κάμπους, Μακεδονία

Γ΄1 Τάξη
Λεβαντίνικος, Λευκάδα
Αϊ-Γιώργης, Κέρκυρα
Κορακιανίτικος, Κέρκυρα
Φουρλάνα, Κέρκυρα

Γ΄2 Τάξη
Στης πικροδάφνης τον ανθό
Μενούσης
Φυσούνι
Κοφτός

Δ΄ Τάξη
Κεχαγιάδικος, Λήμνος
Πλατανιώτικο νερό, Σάμος
Νι και ντρε, Αμοργός

Συρτός, νησιά Αιγαίου 

Στ΄Τάξη
Νενητούσικος, Χίος

Ε΄Τάξη
Συρτός Μακεδονίας
Μπέλα Ολυμπία, Μακεδονία
Καραγκόυνα, Θεσσαλία
Χασαπιά, Μακεδονία

Στ΄ Τάξη
Σούστα
Λαζώτης
Πεντοζάλης

Εθνικός Ύμνος

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. TA ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΣ ΕΚΛΔΗΛΩΣΕΙΣ ….ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΩΣ ΕΔΩ.. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΚΤΗΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

    ΓΟΝΕΑΣ
    ΜΑΘΗΤΗ Α΄ΤΑΞΗΣ

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!Τι κι εάν ο μισθός των δασκάλων πέφτει…το μεράκι και η αγάπη προς τα παιδιά μας είναι εμφανες μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις….Με επικεφαλή τη γυμνάστρια Σοφία Παπά που τις αξίζουν πολλά ΕΥΓΕ που καταφερε μέσα στα πλαισια του μαθηματος της γυμναστικής να μάθει τα παιδια από 6 έως 12 ετών να χορέψουν με περηφάνεια παραδοσιακους χορούς. Στη θολούρα των ημερων, υπάρχουν ακόμη δάσκαλοι που κάνουν λειτούργημα και οχι αγγαρεία…

  3. Μπράβο στην κυρία Σοφία Παππά και σε όλα τα παιδιά! Μας συγκινούν πάντα με εκδηλώσεις όπου τα παιδιά πρωταγωνιστούν και αφανείς ήρωες είναι οι εργατικότατοι δάσκαλοι του σχολείου μας. Πάντα ουσιαστικές και πετυχημένες παραστάσεις όπου τα παιδιά χαίρονται να δημιουργούν και να παρουσιάζουν και οι δάσκαλοι να τα καθοδηγούν με σύνεση και ήθος. Πάντα επίκαιρες εκδηλώσεις και άνοιγμα του σχολείου και προς τους γονείς όπως η ενημέρωση για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο, που μας έδωσε τόσο πολύτιμες πληροφορίες. Μπράβο σας! Συνεχίστε κι εμείς υποστηρικτές σας για το καλό των παιδιών μας!

    Μητέρα μαθήτριας Β΄τάξης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog