Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τσίπρας: Όταν ο Στουρνάρας λέει “εμείς” εννοεί τον Σόιμπλε

- Advertisement -

Σκληρές κουβέντες και επίθεση εναντίον των ευρωπαίων αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης εξεπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο…

“Για μένα οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι είναι γκάνγκστερς ενώ οι εκπρόσωποι των χωρών του Νότου είναι παραδομένοι”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην συνέχεια επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά και στον Γιάννη Στουρνάρα κατηγορώντας τους ότι δεν έχουν βρει να πουν μία λέξη για τον λαό της Κύπρου, που τρομοκρατείται.

“Ο κ. Στουρνάρας σαν να ήταν ο Σόιμπλε απείλησε την Κύπρο. Εκτός του ότι λέει ανοησίες, αυτή η τοποθέτηση αποτελεί ντροπή. Είναι ντροπή για την Ελλάδα να πιέζει και να παίρνει μέρος στους εκβιασμούς που θέλουν να διαλύσουν την κυπριακή οικονομία”. “Όταν ο κ. Στουρνάρας λέει “εμείς” εννοεί τον κ. Σόιμπλε και την Γερμανία”, είπε στη συνέχεια.

Είπε επίσης ότι “Το “όχι” της κυπριακής βουλής άνοιξε ένα παράθυρο ελπίδας και αποδεικνύει πως όταν υπάρχει πολιτική βούληση, μπορεί να γίνει διαπραγμάτευση”.

Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά, είπε οτι οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης θυμίζουν έκθεση του δημοτικού, ενώ τον κάλεσε να μιλήσει μπροστά στις θηριώδεις πιέσεις που δέχεται η Κύπρος αυτή την στιγμή.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog