Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αναγνώστης για την Νεραϊδοχώρα Λουτρακίου

- Advertisement -

Μπορεί να απαντήσει κάποιος ιθύνων γιατί μετά το πέρας των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων κι ενώ σιγά σιγά θα φτάσουμε στο καλοκαίρι, έχει αφεθεί χωρίς εμφανή λόγο η “πύλη” Νεραϊδοχώρα στο πάρκο στην παραλία;…
Το άφησαν εκεί για τα επόμενα Χριστούγεννα;  Είπαμε καλή μια νέα πρωτοβουλία αλλά δεν έχει μόνο νόημα η ιδέα και το στήσιμο μιας εκδήλωσης αλλά και σωστή ολοκλήρωσή της όποιας προσπάθειας.  Αυτό το πράγμα είναι παράταιρο και αντιαισθητικό πια.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …φίλε μου,η "καλή πρωτοβουλία" πάρθηκε με μόνο γνώμονα το κέρδος του διοργανωτή!Τα "μπικικίνια",το "μαιντανό" ή όπως αλλιώς θέλεις πές το!Το καταλάβαινε κι ο πιο αδαής,ο πιο ανενημέρωτος…από την πρώτη στιγμή που θα πατούσε το πόδι του εκεί!Τα κιόσκια όπου κάτι θα πρέπει ν' αγοράσεις (σάντουιτς,καφέδες,πατατάκια,βιβλία κτλ) ήταν περισσότερα από τα παιχνίδια που υπήρχαν ώστε να διασκεδάσουν οι μπόμπιρες!Κι ας μη μιλήσουμε καθόλου για ασφάλεια…παρατημένα όλα στην τύχη!
    Ευνόητο είναι λοιπόν ότι ο διοργανωτής θα έγραφε στα παλαιότερα των υποδημάτων του -μην πω τίποτα χοντρύτερο- τη φροντίδα αποκατάστασης του πάρκου στη συνηθισμένη του μορφή!

  2. Σιγά –σιγά ρε φίλε με την ανάρτηση του σπουδαίου σου άρθρου…
    Εσένα σε πείραξε η πύλη … !!
    Και όμορφη ήταν, και δεν ήταν αντιαισθητική.
    Ηταν Πύλη του πάρκου πιο ειναι το πρόβλημα..??
    Καμιά βόλτα στην παραλία δεν πας να δεις της πλάκες….
    Εκεί στου Παπαδάκη έπεσα την άλλη φορά…
    Επάνω στα Πευκάκια των καταρρακτών καρφωμένες διαφημίσεις στα δένδρα…εδώ και 2-3 χρόνια…
    Η πύλη σε πείραξε εσένα…!!
    Να ξέρεις πάντος δεν υπάρχει σήμερα….!!

  3. Που να δεις επισκέπτες το περασμένο τριήμερο να το κοιτάνε με απορία και να σκέφτονται…τι να κάνω να περάσω από μέσα ή να φωτογραφηθώ?

  4. KAI SY KYRIA PAROYSIASTRIA TOY KARNAVALIOY HSOYN EKEI MPROSTA STOYS EPISKEFTES???H MHPWS THEWREIS OTI HSOYN H KALYTERH KAI PHRAN TA MYALA SOY AERA??KATEVA APO TO KALAMI POY SOY EDWSE O LOHS GIATI KANEI KAKO…

  5. Εγώ δεν καβάλησα κανένα καλάμι και γιατί άλλωστε να καβαλήσω το καλάμι, επειδή μου επέτρεψαν να παρουσιάσω δωρεάν το καρναβάλι!!?? Και τι σχέση έχει αυτό με την αντικειμενικότητα και την ελευθερία του λόγου? Στολή φόρεσα, δεν φόρεσα παρωπίδες.Ας μην το συνεχίσουμε όμως επί προσωπικού γιατί δεν νομίζω να συμφέρει και να ενδιαφέρει. Βλέπετε εγώ γράφω επώνυμα, ενώ εσείς κρύβεστε πίσω από την Ανωνυμία, όπως κρύβεται η καθαριότητα πίσω απ' τα σκουπίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog