Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αναγνώστης για τις σημαίες στα μπαλκόνια λόγω της 25ης Μαρτίου

- Advertisement -

Καλημερα παιδια και σε ολους τους αναγνωστες.Χθες επινα καφεδακι σε καφε της πολης του Λουτρακιου και στο απεναντι μπαλκονι ο ιδιοκτητης ενος διαμερισματος που ειναι γνωστος Λουτρακιωτης και δημοκρατικος τυπος τοποθετησε την ελληνικη σημαια για την γιορτη της 25 Μαρτιου…

Αφου εχει ηδη μπει η σημαια  και ανεμιζει περνανε την ιδια ωρα δυο ατομα αρκετα νεαρης ηλικιας που συνομιλουνε φωναχτα και αντικρυζοντας την σημαια μας και τον τυπο που ειναι ακομα στο μπαλκονι  λενε:

-Κοιτα τον ξεφτιλισμενο απεναντι πως καμαρωνει
-Καταντια,γεμισαμε χρυσαυγουλα

Περιττο να σας πω οτι συγκλονιστηκα ακουγοντας τα παραπανω λογια.Ειναι δυνατον να συνδεουν την  ελληνικη μας σημαια με κομματα και ιδεολογιες.Ποσο κατω εχει ρε γαμωτο αυτη η χωρα?

ευχαριστω για την δημοσιευση
@γιωργος

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πόσο λάθος κάνουν οι νέοι. Οι μόνοι υπεύθυνοι είμαστε εμείς.
    Δεν έχουν ιδανικά, δεν έχουν αξίες, δεν έχουν τίποτα απολύτως.
    Όσοι διαβάσετε την ανάρτηση αυτή, βάλτε την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ στο μπαλκόνι σας.
    Είναι το λιγότερο που μπορείτε και μπορούμε να κάνουμε.
    Χωρίς κόστος.
    Το μόνο που θα νιώσουμε θα είναι υπερηφάνεια.
    Ο καθένας θα το κάνει για τον δικό του λόγο.
    Μην αρχίσετε για πια πατρίδα και πιο έθνος μας μιλάς, έτσι όπως την καταντήσαμε.
    Είναι υπερ άνω τέτοιων αστείων δικαιολογιών.
    Είμαστε Έλληνες και το δηλώνουμε στο σπίτι μας.
    Δεν είναι κακό. Είναι υποχρέωση.
    Δεν είναι προσβλητικό. Είναι ΤΙΜΗ μας.

    Ένας Απλός Πολίτης..

  2. Επειδή είμαι από χωριό θα ρωτούσα να μάθω,πόσο χαμηλά έχει περιέλθει αυτή η ΠΑΤΡΙΔΑ και ποιός η ποιοί είναι η πιά είναι η αιτία.
    Τοποθετήσεται την σημαία μας όλοι στα σπίτια σας μόνημα μην την υποστέλλεται ΠΟΤΕ!!!!!! τ'ακούτε ΠΟΤΕ.

  3. Από κάτι άμυαλους,έχουμε καταντήσει να μη τολμάμε να λέμε πως είμαστε περήφανοι για την ΕΛΛΑΔΑ μας γιατί θα μας πουν χρυσαυγίτες!!! Φοβόμαστε να πούμε πως παρά τις μέρες που διανύουμε,χαιρόμαστε που ζούμε σ'αυτόν τον ευλογημένο τόπο!! Ξαφνικά έγινε της μόδας να επιτίθεται κάποιος σε όποιον πει πως αγαπάει το έθνος του,πως γεμίζει περηφάνια όταν ακούει τον Εθνικό μας Ύμνο γιατί αυτό σημαίνει -αν είναι δυνατόν- πως είναι κρυφοφασίστας!!Χωρίς να καταλαβαίνει πως αυτός είναι φασίστας!!! Κύριοι,είναι πολύ απλό σε όποιον δεν αρέσει η Ελλάδα,μπορεί να φύγει..τόσες χώρες υπάρχουν!!!! Μας λένε ρατσιστές αυτοί που αν η κόρη τους φέρει κανένα Πακιστανό για γαμπρό,θα πετάξουν φλύκταινες!!!! Πολεμάνε το ρατσισμό μονόπλευρα!!! Μόνο αν πει κάποιος Έλληνας κάτι για κάποιον αλλοδαπό αλλά όταν οι ξενοι μιλάνε υποτιμητικά για την Ελλάδα,τότε γαργάρα…. Και το κάνουν αυτοί που σίγουρα έχουν εκμεταλλευτεί ή χλευάσει κάποιον αλλοδαπό..ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!! Ένα να θυμάστε: ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ..!!!! Κ οχι δε ψήφισα Χρυση Αυγή αλλά ΝΑΙ γουστάρω που κατάγομαι από την ΕΛΛΑΔΑ και αισθάνομαι περήφανος που είμαι Έλληνας!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog