Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

O Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου τώρα και στο Διαδίκτυο!

- Advertisement -

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου μέσω της ιστοσελίδας του www.eskorinthos.gr δίνει νέα πνοή στην Κορινθιακή Αγορά….
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου σε μια προσπάθεια ταχύτερης και αμεσότερης επικοινωνίας με τα εμπορικά καταστήματα της Κορίνθου , αλλά και με τον καταναλωτή , λειτουργεί πλέον την δική του ιστοσελίδα www.eskorinthos.gr ,απ’ όπου όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθούν τις ενημερώσεις του Συλλόγου αλλά και μια σειρά άλλων χρήσιμων πληροφοριών. 

Σκοπός της δημιουργίας της η αμφίδρομη επικοινωνία και η προβολή της Κορινθιακής αγοράς , έτσι εκτός από τα στοιχεία και τις πληροφορίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας ετοιμάζουμε και έναν ολοκληρωμένο εμπορικό οδηγό της πόλης.
Τα μέλη μας και όλοι οι φορείς μπορούν να μας στέλνουν προς δημοσίευση θέματα που θεωρούν σημαντικά , αλλά και να ζητούν πληροφορίες για τα εμπορικά ζητήματα που τους απασχολούν . Το email επικοινωνίας είναι eskorinthos@gmail.com
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του συλλόγου για όποιες παρατηρήσεις , ερωτήσεις και προτάσεις έχετε προς τον Ε.Σ.Κορίνθου και την ιστοσελίδα μας .
Η φιλοξενία της σελίδας μας στο διαδίκτυο είναι προσφορά από την εταιρία πληροφορικής Infotechnica ΑΕ και την επιμέλεια της έχει η εταιρία Masmedia .
To Γραφείο Τύπου

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog